clothing and accessories,  scents,  shopping

Minun ihan oma joululahjatoivelista

Tavalliseen tapaan päätin tehdä tänäkin vuonna joululahjalistan, johon listaan omia toiveitani. Tänä vuonna keskityin täysin ihan omaan itseeni, listalle ei päätynyt mitään kotiin yhteiseksi tulevaa. Onnea vaan miehelle, hän itse pari päivää sitten kysyi, että onko lahjalista jo julkaistu.

Ei ollut, mutta nyt on! Pitääkin linkata tämä hänelle. Ja en siis todellakaan oleta saavani näitä lahjaksi, mutta ehkä tämä auttaa miestä ainakin oikeaan suuntaan, sillä tänä vuonna minulla ei ole mitään pakollista saatavaa (koska ostin kameran ja linssin itse).

Varoituksen sanana, mulla on kallis maku.

Korut

xmas-wishlist_jewellery_selfridges

Kaikki tämän kuvan korut ovat saatavilla Selfridgesistä (muualtakin saa, mutta itse löysin ne sieltä). Monica Vinader The Signature (Thin or Normal, not Wide) Bangle 18ct Rose Gold (size Large), hinta alkaen £225. Olen ihaillut näitä Monica Vinaderin rannekoruja jo pidempään. Carat London Emerald 1.5ct Solitaire Stud Earrings, hinta 229 euroa. Nämä oli Selfridgesiltä myyty loppuun, mutta Carat Londonin omilta sivuilta vielä löytyy. The Alkemistry Sydney Evan Starburst 14ct Rose Gold and Diamond earrings, hinta £250. Tähdet nyt ovat vain jotenkin kivoja, tajusin jossain vaiheessa omistavani monta tähtikorvista, enää vain muutaman. Olivia Burtonilla on kauniita kelloja ja koruja. Sain 30-vuotislahjaksi Vivianne Westwoodin kellon, mutta se on musta ja tämä olisi vaaleampi. Molemmissa nahkaranneke, josta tykkään metallirannekkeen sijaan. Olivia Burton Queen Bee Rose Gold watch, hinta £135.

Jostain syystä koruja on kiva saada. Harvemmin tykkään niitä ostaa itse. Viimeksi ostin alkukeväästä itselleni osittain lahjakortilla Efva Attlingin Catch a Falling Stari -korvikset. Töissä yleensä käytän halvempia koruja, sillä säilytän vähänkin arvokkaampia (siis ei Glitter-kamaa) yläkerrassa omissa laatikoissaan.

Asusteet

xmas-wishlist_accessories

Minulla ei ole korttikoteloa. Toisaalta minulla on järkyttävän iso kukkaro, joten välttämättä tälle ei ole tarvetta, mutta joskus olisi kiva ettei laukku ole ihan niin täynnä, kuin se nyt on. Halusin tästä tuon kuvan mukaisen version, mutta yllättäen tämä oli myyty loppuun Selfridgesiltä. Tätä kirjoittaessa jäljellä on kultaisilla kirjaimilla oleva korttikotelo. Saint Laurent Monogram Quilted Leather Card Holder, hinta £150. Ja kuten viimeiset pari vuotta, olen kuolannut tätä Kilianin Light My Fire -tuoksua, mutta vieläkään en ole saanut sitä ostettua. Jos ei tänä jouluna tule, niin sitten aion kyllä tuhlata yli 200 euroa tähän! Ja kuten viime vuonna, niin tänäkin vuonna lahjalistalta löytyy Alexander McQueenin Classic Skull Silk Scarf, hinta £245. Ja viimeinen löytö tuli Net-a-porterista, nimittäin Skin Wool, Modal and Cashmere-blend Robe, hinta 270 euroa.

Osa ylittää tämän vuoden asetetun budjetin, osa jää alle. Saa siis nähdä mitä jouluna paketista ilmestyy.

Onko teillä jo lahjalista tehtynä? Mitä siitä löytyy?

3 Comments

  • Salka

    Just puhuttiin miehen kanssa, ettei osteta lahjoja, kun se isoin lahja eli oma koti on se the thing tänä jouluna ( ja siihen menee alussa ihan kivasti rahaa! ) 😀

  • Mia / Beauty Highlights

    Mulla ei ole joululahjalistaa ollenkaan 😀 Toisaalta varmaan siksi, kun koko joulukin on vielä avoimena. Missä sitten olenkaan, lepo ja hyvä ruoka tulee ainakin olemaan avainsanana 😀 Ja itseäni aion kyllä hemmotella jollain pienillä ostoksilla 🙂 Jotain kirjoja, uusi aamutakki ja sen tapaista ehkä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.