makeup,  shopping

Minimaaliset Puolan ostokset

Kuten tuossa maanantaina kerroin, niin olin alkuviikon Puolassa. Myös varastojen läpikäynnin jälkeen huomasin, että minulta puuttuu pari tuotetta, joita todella kaipaan varastoihini. Niinpä päätin katsoa mitä Puolan tarjonnasta löytyisi.

Hakusessa oli vedenkestävä ripsiväri, kulmakynä, kulmakarvageeli, yövoide ja silmämeikinpoistoaine. Lopulta hankin näistä kaksi – joita kumpaakaan en ole kokeillut aikaisemmin. Kulmakarvageelin olisin ostanut, mutta lopettaako Benefit Gimme Brow’n tekemisen? Niitä ei löytynyt mistään. Unohdin täysin Sephoran oman silmämeikinpoistoaineen paikan päällä ja Dr Jartin voidetta ei löytynyt siitä yhdestä Sephorasta, jossa kävin.

Mutta mitä sitten löysin? No, kulmakynän löysin Douglasista ja vedenkestävän ripsivärin lentokentältä. Ja näiden lisäksi Sephorasta itselleni tarttui Kat von D:n joulukokoelman minikokoisia nestemäisiä huulipunia sisältävä setti. Joo, en olisi tarvinnut. Ja Rossmannista ostin itselleni Carmexin (vain yhden tuubin trooppisessa maussa/hajussa).

puolan ostokset kat von d givenchy claudia schiffer makeup

Kulmakynä on Claudia Schiffer Makeupin Eye Brow Styler sävyssä Wolf. Tietääkseni tämä meikkilinja on tehty Artdecon kanssa. Olenkin halunnut nähdä näitä meikkejä livenä ja yhtäkkiä Douglasissa törmäsin ständiin. Lentokentällä Varsovassa oli myös. Poskipunat näyttivät hyviltä, mutta en tarvinnut niitä, joten kotiutin sitten yhden tarvittavan eli kulmakynän. Wolf voi olla aavistuksen liian lämmin, mutta testataan! Harmittaa, etten ostanut sitten saman tuotteen kulmakarvageeliä, tajusin vasta nyt, että sellainenkin oli. Voi olla, että se oli loppu enkä sen takia tajunnut ostaa. Claudia Schiffer Makeup toimittaa myös Suomeen, jos kiinnostaa testata.

Vedenkestävän ripsivärin ostin v*tutukseen lentokentältä, kun lento oli ensin myöhässä (Helsinki-Varsova-lento oli myöhässä eli olin kentällä ennen kuin lento oli edes lähtenyt Suomesta, sehän sitten lopulta peruttiin). Niinpä ostin Givenchyn Noir Couture -ripsarin vedenkestävänä. Mulla on ollut Noir Couture Volume ja se oli ihan ok, ei mikään mahtava. Halusin testata tätä alkuperäistä palloharjaa ja ensimmäisen käytön jälkeen tosi kaunis lopputulos – tajusin taas kuinka ärsyttävää vedenkestävää ripsiväriä on poistaa omista ripsistäni, joten ehkä laitan vesiliukoisen kerroksen alle ja sitten vasta tätä päälle.

Niin ja se Kat von D – Everlasting Liquid Lipstick Mini Set Holiday 2017 sisältää kahdeksan nestemäistä huulipunaa, joista yksi on limited edition nimeltä Madrid. Tätä kokeilinkin jo ja kaunis sävy – näette ihan kohta sen täällä bloginkin puolella. Sävyt ovat aika neutraalit, muutama punainen ja yksi musta. Varmasti tulee käytettyä kaikkia – paitsi ehkä Witchesiä (mustaa), mutta sellainenkin on hyvä omistaa. Tämän sain puoleen hintaan alennuksessa, joten maksoin näistä punista vain noin kaksikymmentä euroa.

Ja koska Sephoran alennuksissa oli muutakin, joten päätin ostaa teille pienen ylläripaketi arvontaan. Tässä se on (kuvan lisäksi heitin myös mini-nestemäisen huulipunan sävyssä Ludwig mukaan palkintoon, sillä omistan jo täysikokoisena saman sävyn):

arvonta sephora kat von d

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Kommentoi alle, että minkä lupauksen olet tehnyt itsellesi tänä vuonna.
Jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse.
Palkinto sisältää 1 x Mother of All -setin (sis. mini Everlasting Liquid ja mini Studded Kiss sävyissä Mother),
mini Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Ludwig ja Sephora Hello Lovely -luomiväripaletin.

Osallistumsaika päättyy to 18.1.2018 klo 23:59, arvon voittajan pe 19.1. ja odotan vastausta su 21.1. asti
(jos en saa voittajaa kiinni, arvon uuden voittajan ma 22.1.)
Postitan voittopalkinnon vain Suomeen

72 Comments

 • Martina

  ”While there’s nothing about the product that’ll actually harm customers, Benefit is recalling Gimme Brow anyway because it doesn’t meet their usual quality standards, as reported in a statement on their website.” (29.10.2017)

  Mä en varsinaisesti tehnyt uv-lupauksia, mutta kaksi asiaa on, joihin tähtään: ehkä uusia tatuointeja ja matkakassan keräämistä keväiselle Krakovan reissulle :))

 • Nanna/KultainenKynsilakka

  Ihania ostoksia olit tehny! ♡_♡ Ja naurahdin vähän tolle sun huulipunasetin hankinnalle,itekin hamstraan just niitä juttuja eniten joitq jo on eniten 😀 Mut siitä lupauksesta.. Lupasin itelleni et otan itteni paremmin huomioon tänä vuonna ja et en stressaa asioista niin järjettömästi.

 • Mervi P

  Varsinaisia lupauksia en tehnyt tänäkään vuonna,mutta unelmia ja tavoitteita tälle vuodelle laitettu,joita koitetaan toteuttaa. Ilman paineita onnistumisesta. Yksi unelma ja tavoite on löytää työpaikka,jossa ei tarvitse pelätä työpaikkakiusatuksi joutumista. Myös tavoitteena on koittaa olla itselle armollisempi ja pitää itsestä paremmin huolta. Antaa luvan rentoutua. Toivottavasti me kaikki muistetaan tämä.

 • Lulle

  Lupasin itselleni ottaa enemmän tatuointeja ja elää vähän terveellisemmin. Tavoitteena olisi selvitä vuodesta ilman painon jojoilua.

  Mulle kävi just joulualessa sama juttu eli ostin kymmenen nestehuulipunan setin jota en todellakaan olis tarvinnut. Noh ehkä voisin luvata kans käyttää kaikkia huulipunia jotta saisin siitä rahasta kaiken irti.

 • Ellen

  Minulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia. Tämän vuoden tavoite mulla kuitenkin on.
  Tavoitteenani on tsempata ongelmissa ihan syömisen kanssa. Tahdon aloittaa paranemisen syömishäiriöstä, jotta pystyisin aloittamaan lukion energisenä. En ole fyysisesti huonossa kunnossa, mutta haluaisin saada uusia ystäviä ja pyrkimyksenä on käydä lukio kolmeen vuoteen, mikä ei onnistu jos olen liian väsynyt.

 • Petra / Viilankantolupa

  Mä lupasin käyttää enemmän aikaa sellaisiin asioihin, jotka tuottavat iloa. Olen tämän parissa tehnyt pieniä edustysaskeleita ja aktiivisesti keskittynyt miettimään, miten ajankäyttöä suunnataan niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä.

 • Tanja

  Olen oikeasti läsnä perheelleni. Kun olemme yhdessä, olemme yhdessä. Ei kännykkää, ei ajatuksia muualla. Kova lupaus, tiedän.

 • Kristalli

  En mitään varsinaisia lupauksia tehnyt, mutta pyrin pitämään ystäviin enemmän yhteyttä, ja löytää aikaa liikkua enemmän.

 • Satu

  Lupasin vähentää suklaansyöntiä mutta olisi varmaan pitänyt luvata lisätä sitä koska ei onnistu, ei sitten millään! 🙂

 • Suvi

  Lupasin itselleni, että tulen valmistumaan yliopistosta tänä vuonna. Enää yksi kurssi ja gradu jäljellä, joten näyttää todennäköiseltä, että tämä lupaus tulee pitämään 🙂

 • Susa

  En tiedä uudenvuoden lupauksesta, mutta lupaus kuitenkin, että kuuntelen itseäni enemmän tänä vuonna ja käyn ahkerammin salilla. Omaan hyvin vointiin panostaminen.

 • MarjaKoo

  En varsinaisesti tehnyt lupausta, mutta silti ajatus on yrittää korjata omaa oloa nyt kokonaisvaltaisesti ja fiksusti.. Keventää oloa pikkuhiljaa ja niin pois päin.

 • Lusa

  Pitää ylipäätään parempaa huolta itestäni, erityisesti ottaa enemmän aikaa itelleni, enkä koko ajaan vaa säädä kaikkien projektien kimpussa. Yritän päästä suorittamisesta eroon, kaikki menee nykyään suorittamalla.

 • Mari

  Lupasin, että en osta muuta kosmetiikkaa, kuin mitä tarvin oikeesti ja oon sortunu jo Kicksis ja dermahubin verkkokaupas 😦

 • Mari

  Lupaan panostaa enemmän parisuhteeseen. Tänä vuonna on 14. hääpäivä, yhdessä ollaan saatu kaksi lasta tähän maailmaan ja arjen kiireessä ja ruuhkavuosissa se toinen välillä unohtuu.

 • saya

  Päätin, että vuoden loppuun mennessä olen katsonut kaikki IMDb:n kaikkien aikojen parhaat elokuvat -listauksen 50 ensimmäistä! 😀 vähän poikkeava lupaus kaikista elämäntaparemonteista, mutta sivistävä! P.s upea arvontapalkinto 😮

 • Tiltu

  Päätin käyttää tänä vuonna rahaa elämyksiin sekä palveluihin tavaran sijaan. Käytännössä aion matkusttella ja ostaa vain laadukkaita ja kestäviä tuotteita ja vain tarpeeseen.

  -Tiltu

 • Marjo

  Mä tein lupauksen opetella sanomaan ei. Usein käynyt niin että lupaan tehdä kaiken mitä kukakin keksi pyytää, ja pian huomaan ettei itselle jää aikaa mihinkään. Joten tämä vuosi on omistettu minulle, minun hyvinvointiini.

 • Salla

  Öö apuaaaa en mä ole luvannut mitään! Mutta jos tavoitteita mietin, niin olis syytä alkaa syödä monipuolisemmin ja palauttaa joogarutiini neljään kertaan viikossa. Ihana palkinto ❤

 • Jansuska

  En varsinaista lupausta tehnyt vaan päätin jatkaa terveellisemmin syömistä ja elämistä muutenkin, varsinkin kun loppusyksystä tuli syötyä roskaruokaa oikein urakalla.

 • Mira

  En tehnyt niinkään varsinaisia lupauksia, enemmänkin kutsuisin niitä tavoitteiksi sillä lupaamalla liikoja vesittyisi varmaan se tärkein tavoite eli että pyrkisin olemaan tänä vuonna armollisempi itselleni 🙂 Pyrin panostamaan tänä vuonna enemmän omaan hyvinvointiin ja erityisesti siihen, että söisin monipuolisesti ja tarpeeksi. 🙂

 • mses

  Kat von D:n nestemäiset punat on loistavia! Itsellä on vasta Lolitat, mutta ostoslistaa melkoinen pätkä. <3 Claudia Schifferin jutuista en ollut aiemmin kuullutkaan. En tehnyt (taaskaan) mitään lupauksia. Lähinnä pyrin pitämään nykyisen melko terveellisen ja ympäristöä huomioivan elämäntyylin yllä ja, noh, viimeisetkin satunnaiset biletupakoinnit voisi lopettaa kokonaan. En aio kuitenkaan ottaa asioista liikaa stressiä (ehkä se olisi se lupaus :D).

 • Anna

  Hmm.. tänä vuonna ei kyllä tullut mitään luvattua ja koko vuodenvaihde sekä uuden vuoden ensimmäiset viikot ovat aivan sujahtaneet ohi 🙂 Ehkä siis tarpeen olisi luvata oppia sanomaan ei ja raivaamaan enemmän aikaa itselle.

 • Sesse

  Lupasin syödä vähemmän herkkuja, lisäksi myös pan projectia pitäisi saada eteenpäin ja vasta sitten saan ostaa lisää kosmetiikkaa😇 toki nämä olisivat silti tervetulleita…

 • -klaudia

  Lupaus on itselle pitää parempaa huolta kunnosta ja ruokavaliosta. Viime vuoden loppu meni niin väsymyksessä ja suklaan mussutuksessa. Nyt enemmän unta, lenkkiä ja porkkanaa 😀

 • Nimk

  Luvattiin puolison kanssa muuttaa yhdessä elämäntapoja (niin ruokailun, liikunnan kuin mm. päivärytminkin suhteen), jotta meidän esikoinen saisi hyvän esimerkin ja tasapainoisen arjen 🙂

 • Hanneleena

  En koskaan varsinaisesti lupaa mitään, mutta tänä vuonna aion kerran kuussa laittaa pienen summan aina eri hyväntekeväisyyskohteeseen..

 • Elise H.

  En mitään varsinaisia lupauksia ole tehnyt, mutta ajatuksena on jatkaa tänä vuonna syksyllä aloittamaani kilojen karistamista. Vielä en ole saanut hommaa käyntiin, mutta toivottavasti pian 🙂

 • Maria Glow

  Lupasin itselleni, että vietän aikaa enemmän ystävieni kanssa. Muutoin mennään aika samalla linjalla kuin viime vuosi. Blogin kanssa on myös muutama tavoite, mutta niihin ei veren maku suussa kylläkään pyritä 🙂

 • nina

  Ostin kuntosalikortin, joten luonnollisesti lupasin kuntoilla enemmän ja syödä viisaammin. Siinäpä sitä haastetta riittääkin. Ja sitten ajattelin vielä opetella virkkaamaan niitä isoäidinneliöitä!

 • anna s.

  En ole tehnyt lupauksia, olen huono niitä pitämään joten parempi olla ilman 🙂 Yritän kuitenkin elää terveellisemmin 🙂

 • Salli

  Lupasin että liikuntaa lisään tänä vuonna ja terveellisempi ruokavalio myös tavoitteena. saas nähdä miten käy. Mukaan meikkiarvontaan.

 • kuorotipu

  Mä lupasin pitää itsestäni parempaa huolta. Pari päivää myöhemmin päädyinkin sitten sairaalaan pariksi yöksi, joten lupauksen tarpeellisuus konkretisoitui hyvinkin nopeasti.

 • Essi V

  Oon aina ollut huono säästämään, joten tänävuonna olen päättänyt säästää matkaan ja lähteä ensi talvena jonnekkin lämpimään.

 • Jansu

  Yritän vältellä suurempia lupauksia, mutta tämän uuden vuoden tärkein ja pian toteutuva lupaus on kesyrottien kotiuttaminen pieneen perheeseeni 🙂 yritän myös vähentää älylaitteisiin kuluvaa aikaa.

  Kiva arvonta! Mulla onkin tuollainen Kat von Dn pieni kahden huulipunan kitti ollutkin, ja oli oikein mieluinen!

 • mari

  Opettelen olemaan positiivinen ja ystävällinen ärsyttävillekin tuttavuuksille ja ulkoilen enemmän – rauhallisia ja pitkiä kävelylenkkejä.

 • Niniane

  Lupasin uuten vuotena lähinnä, etten lupaa mitään. 😀 Mutta oikeastaan olen päättänyt (en siis luvannut) tänä vuonna meinata vähemmän ja toimia enemmän. 🙂

 • johannaemilia

  Tänä vuonna olen luvannut itselleni rajoittaa lihansyöntiä entisestään. Vegepoikaystävän ansiosta ei lihaa ole tosin juuri tullut muutenkaan syötyä, mutta nyt halusin haastaa itseni olemaan syömättä lihaa myös esimerkiksi ravintolakäynneillä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.