lifestyle,  makeup

Mini-mini-MAC-ostokset

Kuten jo alkuviikosta kerroin, niin Stockmannilla olivat kaikki MACin tuotteet 20% alennuksessa. Minäpä kävin sitten pikaisesti salin jälkeen tiistaina katsomassa ja lähdin kotiin vain kahden tuotteen kanssa. Enkä ole takaisin mennyt. Ehkä ihan hyvä kukkarolleni.

Jos siis kiinnostaa, niin vielä tänään tuon alennuksen saa Stockmannin kanta-asiakaskortilla niin verkosta kuin myymälöistäkin.

Minun ostokseni olivat todella minimaaliset – ja vain yksi oli minun postaukseni listalta. Toinen lähti ihan kokeilumielessä mukaan.

Eli ensimmäisenä nappasin Soft Ochre Paint Potin, koska se nyt vain on hyvä enkä ole omistanut sitä vähään aikaan. Kesällä, kun haluan, että meikki pysyy, teen tuplapohjustuksen luomille ja tähän Soft Ochre on mahtava. Joillainhan tämä toimii ihan pelkästään pohjustajana – osa nyt ei tarvitse mitään.

mac_in_extreme_dimension_wp

Ja toisena mukaan lähtikin sitten In Extreme Dimension Waterproof Lash – eli vedenkestävää ripsaria. Tätä en olekaan kokeillut kunnolla (minulla on ehkä voinut olla tästä mininäyte) ja olen aina etsimässä vedenkestävää, joka oikeasti pysyy ja pitää ripseni käännettyinä. Tuuheutta ja muuta saan sitten lisäämällä päälle jotain muuta maskaraa.

Tänään pitäisi vielä tehdä koko ensi viikon postaukset, sillä huomenna aamulla – hammaslääkärin jälkeen, yay – lähtee laiva kohti Tallinnaa, jossa vietän perjantaihin asti työmatkalla. Luultavasti Tallinnan ostokset ovat erittäin maltilliset, koska varmuuden vuoksi jouduin ostamaan toisen mekon heinäkuisiin häihin. Ostettu mekko menee jo jonkin verran enemmän kiinni vyötäröstä, mutta rintojen ympärystästä ei vielä toivoakaan. Paitsi että tilauksen kanssa tuli jotain häslinkiä ja nyt odotan tuleeko sieltä mekko vai rahat takaisin. Anyway, kyllä mä johonkin mahdun. Mutta nyt salille….

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.