makeup

Milk1422 Face Chart Recreation

Instagramissa on pyörinyt enemmänkin Milk1422:n eli Sergey X:n tekemiä face charteja ja niiden pohjalta tehtyjä meikkejä. Niinpä minäkin päätin tehdä yhdestä oman versioni. Ja tietysti valitsin ehkä niistä helpoimman – osa vaatii jo aika hyvää maalaustaitoa ja sitä ei minulta löydy.

Viime sunnuntaina sitten istuin meikkipöydän ääreen ja aloin meikata. Oli muuten ihan hirveästi meikkiä naamalla loppuvaiheessa, en ikinä lähtisi tällä ulos – enkä tarkoita värejä, vaan sitä paksua pakkelikerrosta.

oobd_milk1422_face_chart_recreation_blue_lime_makeup

Ja tässä meikki vielä face chartin kanssa vierekkäin – huulet vedin paksummiksi, jotta naama olisi samassa suhteessa edes vähän.

oobd_comparison_milk1422_facechart_blue_lime_1

Kuten ehkä huomaatte, niin minun naamani ja silmien muoto ei ole yhtään samanlainen kuin face chartin naisella. Tällaista oli kiva tehdä, pitää useamminkin vain kokeilla vähän hullumpia meikkejä. Ja ehkä yrittää jotain täysin oman mukavuusalueeni ulkopuolelta.

Huomaa muuten hyvin myös sen, että kuinka paljon kirkas valo (kuvaan ikkunan edessä) syö kontrastia, sillä minulla oli ihan järkyttävä määrä erilaisia contour ja bronzing -tuotteita naamalla ja silti ei näy oikeastaan muualla kuin poskilla ja ohimoilla sekä nenässä. Ja nekin huomattavasti vähemmän kuin livenä.

Minkälaista meikkiä minun pitäisi seuraavaksi kokeilla?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.