makeup

Milani – paras versio sinusta

Milani Cosmeticsin tarkoitus on tarjota uskomatonta laatua huokeaan hintaan. Ja tähän vielä lisättynä todella laaja värivalikoima. Milanin tavoitteena on, että jokainen löytää parhaimman version itsestään heidän meikkiensä avustuksella. Aika paljon lupauksia, mutta täytyy myöntää, että Milanilla on joitain aivan uskomattoman hyviä tuotteita – niitä löytyy melkein jokaiselta YT-gurulta ja suurimmilta bloggaajilta.

Itse sain eleven.fi:ltä testiin muutamia Milanin tuotteita ja tässä postauksessa käyn ne läpi sekä lopussa näette vielä meikeillä tehdyn lookin.

Ensimmäinen ihastukseni – ja näistä ehkä kaikista paras – on Conceal + Perfect meikkivoide, joka on todella pigmenttinen, mutta näyttää iholla kauniilta. Valitettavasti vaaleinkin sävy on aivan liian tumma minulle, jopa kesällä, joten sekoitan siihen vaaleaa tai valkoista meikkivoidetta. Tämä meikkivoide näyttää kuitenkin iholta yllättävän luonnolliselta, vaikka peittääkin melkein kaiken. Itse en ole tarvinnut pienempiin finneihin muuta peitevoidetta. Silmien alle en tätä käytä, sillä tämä on sille alueelle liian tujua, ainakin omasta mielestäni.

Toinen ihastus – ja erittäin hypetetty tuote – on Baked Blush sävyssä Luminoso. Luminoso on todella kaunis oranssin persikkainen sävy, jossa on kaunis hohto. Tuotteessa on kunnolla pigmenttiä, joten kannattaa olla aluksi varovainen.

Prep + Set + Go -puuteri on täysin valkoinen pannussa, mutta iholla huomaamaton. Vähän kuitenkin veikkaan, että tummemmilla ihosävyillä tämä voisi jättää harmahtavan pinnan iholle, joten suosittelen testaamaan tätä ennen ostamista, jos omistat tumman ihon. Itse olen käyttänyt tätä vain meikin kiinnitykseen tai kiillon poistoon ja siinä tämä toimii hyvin. Tuote on hienojakoista ja jättää iholle kauniin mattaisen satiinin pinnan – ei ihan täysin mataksi ihoa tee.

Amore Mattallics -nestemäiset huulipunat ovat aivan ihania! Näissä on metallinen kiilto, itse sain kokeiluun sävyt Matte About You ja Mattely In Love. Kuvassa Mattely in Love, joka on kaunis tumma punainen, jossa on kaunis metallinen hohto. Amore Mattallics -punat pysyvät hyvin huulilla ja vaikka sain tätä sekä jätskiin, että pullon suuhun, niin puna näytti kuitenkin huulilla vielä kauniilta. Nämä eivät siis ole suutelunkestäviä ja jos tuotetta levittää liian paksulti, alkaa se varmasti kuoriutua huulten sisäreunoista. Nämä ovat mattapunien mukaan aika kuivattavia, mutta muutamia tunteja pystyn hyvin pitämään – eikä edes ärsytä.

Ultrafine Liquid Eyeliner oli kiva tuttavuus. Tämä on todella musta ja pysyy luomilla kuin synti – ei ole tarrautunut muualle luomeen tai lähtenyt valumaan, rapistumaan tai liikkumaan. Ainoastaan välillä tämän kanssa on ongelmia, sillä itse suti on todella kova ja minulla sekä vasemmalla silmälläni on ongelmia rajausten kanssa muutenkin. Onneksi tätä pystyy kerrostamaan, jos sivellin skippaa luomella ja jättää kaljuja kohtia, eikä rajaus murustu.

Easy Brow Pencil sävyssä Natural Taupe on hyvä kulmakynä, jossa kynäosuuden saa rullattua ulos eli tätä ei tarvitse teroittaa. Väri oli ehkä vähän liian lämmin – jopa minulle – mutta muuten tämä oli mukava levittää. Tämä ei tee kulmista liian piirretyn näköiset, sillä pigmentti ei ole niin rajua. Suosittelen enemmän lämpimät hiussävyt omaaville, vaikka kyseessä onkin taupe-sävyinen tuote.

Huomatkaa, että 30.8.-2.9. eleven.fi -verkkokaupassa on kaikki Milanin tuotteet ota 3 maksa 2. Erittäin hyvä tarjous! Suosittelen katsastamaan merkin valikoiman.

Tuotteet saatu blogin kautta
Postaus sisältää mainoslinkkejä

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.