body,  skincare

Miesten LivBox

Yhteistyöpostaus

Sain lopultakin haettua miehen Livboxin, joka odotteli kiltisti Postissa. Tilasin sen omalla nimelläni, sillä tiesin miehen joutuvan tekemään pitkiä työpäiviä, joten minun oli helpompi hakea laatikko Postista kotiin. Eli tänään siis taas unboxing-postaus!

Annoin miehen avata laatikon, itse olin jo kerinnyt spoilaantumaan sisällöstä, mutta hänelle en tietenkään kertonut mitään.

Ensimmäisenä mies nosti Lumenen Face Washin laatikosta. Saa nähdä tuleeko käytettyä, voisi tämän lavuaarin kulmalle jättää vinkiksi tai viedä suihkuun.

Ensimmäisenä mies haistoi, miltä ACOn antiperspirantti tuoksui. Aika metsäinen ja vihreä omasta mielestäni, mutta ihan varmasti tämä tulee käytettyä. Dödöä kun miehellä kuluu… Tämä on Kolmistaan-blogin Eskon suosikki.

Täytyy myöntää, että olin itse aika kade täysin mustasta hammasharjasta. Itse kyllä käytän sähköhammasharjaa, eli mies saa ihan itse käyttää mustaa hammasharjaansa. Ja hammastahna on aina tarpeen, sitä kuluu kanssa tiheään tahtiin. Colgate on meillä yleensäkin käytössä.

Palmoliven matkakokoinen suihkusaippua saa varmaankin odotella tulevaa matkaa, vaikka mies nyt käyttää ihan mitä tahansa suihkugeeliä, minkä hänelle tungen. Tämä on kuitenkin ihan hyvän tuoksuinen.

Nivea Men Creme on tosi hyvä. En aio kertoa tuosta Liverpool FC:n pelaajien vakiovarusteena olosta, mies kun ei ole Liverpoolin kannattaja. Vaan Middlesborough’n. Tämä tulee varmaan käytettyä, sillä talvisin mies käyttää käsirasvaa paljon, joten tämä menee luultavasti käsirasvasta sekä pahimpiin kuivettuneisiin alueisiin, kuten kyynärpäihin.

Calvin Kleinin näyte oli meistä molemmista boxin huonoin – ei tykätty tuoksusta.

Schwarzkopfin hiusvaha ei myöskään jää käyttöön. Miehellä on todella pitkät hiukset, jossa ei ole edes kerroksia, joten tämä ei toisi miehen hiuksiin mitään lisää. Lähtee eteenpäin.

Miehen tietäen boxin parasta antia olivat dödö, hammasharja- ja tahna sekä Nivea Creme. Nämä tulevat ainakin käyttöön. Jos saisin vielä sen Lumenen kasvopesun käyttöön, niin sitten olisi boxin summa saatu kasaan käyttötuotteita täällä meillä. No, itse jo tiesin, että mies ei ole miesten kosmetiikan suurkuluttaja.

Jos mukana olisi ollut täysikokoinen suihkugeeli, niin mielestäni laatikko olisi ollut parempi.

Jos mies ihastuu johonkin, niin sitten ehkä saatte täällä blogin puolella kuulla siitä lisää.

Myynnissä on tälläkin hetkellä joulukuussa myyntiin tuleva miesten Livbox, joten jos haluatte antaa miehelle vaikka joululahjaksi, niin suunnatkaa Livboxin sivuille.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.