skincare,  Yleinen

Miehen kosmetiikan käyttö

Yhteistyöpostaus

Enpä ole tainnut ennen juurikaan puhua miehen kosmetiikan käytöstä. Oikeastaan se on lähinnä aika käyttämättä jättämistä. Pientä taustaa miehestä – syntynyt pohjois-Englannissa rautateollisuusalueen lähettyvillä. Ei mitenkään rikasta aluetta noin yleisesti, joten suurin osa oli tehtailla töissä kun mies oli pieni. Ennen kuin, kiitos Thatcherin, Pohjois-Englannin talous meni kuralle tehdasten ja kaivosten sulkemisen takia.

Itsensä puhtaana pitäminen oli se mitä miehet tekivät. Mies siis käyttää shampoota, hoitoainetta (omaa pitkän tukan), suihkugeeliä ja deodoranttia. Siinä taisi ne sitten ollain. Olen yrittänyt aina hivuttaa jotain miehen käyttöön, mutta ainoastaan käsivoide (mattapintainen eikä tuoksu mitenkään ihmeelliseltä) ja todella harvoin tuoksu (Viktor & Rolfin Spicebomb) ovat jääneet käyttöön.

Mies kuitenkin valittaa talvisin, että kasvoja kiristää. Voitte arvata millaisen katseen annan hänelle ja yleensä lätkäisen naamaan kosteusvoidetta, jolla kiristely loppuu. Toiseksi olen joskus saanut miehen käyttämään mustapäiden poistojuttua, mutta sekin on jäänyt. Nytkin olen ilmojen kylmetessä nalkuttanut – yes, that’s me – miehen otsan kuivuudesta ja siitä, että hän kyllä omistaa rasvan mitä siihen voisi tunkea.

Tämän takia hieman myhäilen, kun miesten LivBox on taas tulossa myyntiin, sillä tällä kertaa se lähtee tilaukseen. Mies saa nähdä, että hänen pieniin “kauneus”ongelmiinsa onkin ratkaisu! Miehellä oli myös synttärit viikonloppuna, joten tämä boxin tilaus tuli todella hyvään saumaan, kerroin miehelle, että boxi tupsahtaa postilaatikkoon ja varmistan, että hän ainakin kokeilee kaikkea.

Miesten Livboxin voi tilata Livboxin sivuilta. Jos linkki vie etusivulle, niin paina ylhäältä sanaa Miehille ja pääset tilaukseen. Boksin hinta kertaluontoisena tilauksena on 19,90 euroa ja tämä ilmestyy vain muutaman kerran vuodessa. Minä jään odottamaan, että mitä boxista löytyy ja ihan varmaan kuulette myöhemmin, että mies itse oli mieltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.