lifestyle,  makeup

Metal Monday – Moonspell Extinct & Cover Inspired Look

Viime perjantaina Euroopassa (poislukien UK) ilmestyi Moonspellin uusin levy, joka on järjestyksessään jo 11. Mä huomasin tämän sattumalta, olen niin jäljessä musiikin kanssa, sillä en ole ostanut levyjä pitkään aikaan vaan kuuntelen kaiken Spotifyn kautta. Perjantaina kotiin tullessa bussissa ajattelin pitkästä aikaa kuunnella Moonspelliä ja kappas, uusi levy oli ilmestynyt. Painoin ensimmäisenä Funeral Bloom -nimistä kappaletta ja AI ETTÄ! En ole pitkään aikaan kuullut niin hyvää biisiä! Moonspellin edellinenkin levy oli The Bomb, mutta tämä on The Bomb Dot Com.

Niinpä sain ajatuksen, että heti lauantaina teen tämän Deluxe -version levynkannen inspiroimana meikin. Jokaisella erilaisella levyllä on oma kantensa, hieman samaa kuvaa mukaillen. Aivan upea kansikin, muuten. Jos kiinnostaa, niin sen voi kurkata vaikkapa perjantain Instagram-kuvastani. Tässä kuitenkin itse maalaus on valko-harmaa, mutta Moonspell on kirjoitettu violetilla. Aivan upea yhdistelmä, joten violettiä tuli sitten musta-valkoisen meikin kaveriksi naamaani. 

https://c4.staticflickr.com/9/8782/28034067403_e3eded504b_o.jpg

https://c3.staticflickr.com/9/8682/28543478962_a0ec8502fc_o.jpg

https://c2.staticflickr.com/8/7477/28543477822_9755d29f4f_o.jpg

Huulilla on sekä Meltin By Starlightiä että MACin Heroinea. Tajusin, että Meltin huulipuna on PALJON kuivempi kuin MACin ja sitten päädyin laittamaan Heroinea päälle. Rajauksena on ihan Sugarpillin Poison Plumia sekoitettuna Inglotin Duralineen. Violetti geelirajaus puuttuu. Onko suosituksia?

Mä olen aika ihastunut tähän yhdistelmään. Ja arvatkaa millaista naamaa mun lapsi näytti kun tulin kotiin ja soitin hänelle Funeral Bloomia? Tällaista.

https://c1.staticflickr.com/9/8876/28543480342_f42e416bf9_o.jpg

Kehtaakin! Mä joudun kuuntelemaan Kaija Koota, Isac Elliotia ja Robinia, eiköhän lapsenkin olisi hyvä kuunnella jotain muuta. Itse näytin lähinnä tältä.

https://c1.staticflickr.com/9/8863/28543476892_948f81b1cb_o.jpg

Onpas hampaatkin valkoiset tässä kuvassa, taidan enemmänkin a) valkaista niitä ja b) käyttää violettia huulipunaa.

Mutta nyt kaikki laittakaa Funeral Bloom soimaan! Sen tahtiin voi tanssiakin, ainakin minä teen niin.

I accidentally noticed on Spotify that newest Moonspell album Extinct was out and pressed Funeral Bloom to play first. O-M-G! It’s THE song. Whole album is amazing. Tbh so was last Moonspell album, doubt they can make a bad one. But I decided that on Saturday I should do a look inspired by the Deluxe version cover which is black and white painting of a woman but Moonspell is written in purple. Amazing combination and it ended up on my face. My liner is just Sugarpill Poison Plum mixed with Inglot Duraline. Lips are mix of Melt By Starlight and MAC Heroine. You all need to listen to Funeral Bloom and dance!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.