lifestyle,  makeup

Metal Monday – Kamelot @ The Circus

Lauantaina oli taas vaihteeksi keikkaa tiedossa, viimeisestä onkin kertynyt taas liikaa aikaa. Kamelotia on käsitelty täällä blogin puolella enemmänkin ja edellisestä keikasta on kaksi vuotta. Tällä kertaa olin itse ekaa kertaa ikinä The Circuksessa katsomassa keikkaa, olen ollut siellä vain silloin kun se vielä oli yökerho. Täytyy myöntää, että akustiikka ei ole paras keikoille, jotenkin kaikki puuroutui, vaikka seisoimme aika lähellä mikseripöytää – ja olen kuullut tätä muiltakin muista keikoista.

Settilista koostui suurimmaksi osaksi hiteistä ja yhtä biisiä lukuunottamatta kaikki olivat kovaa menoa:

Veil of Elysium
When the Lights are Down
The Great Pandemonium
Center of the Universe
Karma
Torn
Here’s to the Fall
March of Mephisto
Rule the World
Insomnia
Veritas
Liar Liar (Wasteland Monarchy)
Forever

Encore:
Revolution
Manus Dei
Sacrimony (Angel of Afterlife)
Continuum

Itse osasin kaikki sanat ulkoa, sori vaan kaikille, jotka lähelläni seisoivat. Olin itse ehkä eniten innoissani Rule the Worldistä, joka löytyy siltä ainoalta levyltä, mikä ei ole Spotifyssa – kiitos vaan! Uudelta levyltä Insomnia on aivan mahtava sekä myös Liar Liar (molemmista tehty videot).

Ja sainpas hyvän syyn kokeilla Steampunk-luomiväriä – kävimme ennen keikkaa Steam Hellsingissä – joka ehkä päiväkäyttöön on hieman liian synkkä jopa minulle.

Kaunis se kyllä on! Sain muutenkin ujutettua meikkiini melkein kaikki Makeup Geek -luomivärini, vain Cosmopolitan jäi rannalle. Eli kiva sekamelska tämä meikki. Ripset ovat Ardellin Accent-ripset numero 318.

Huulilla Revlon ColorBurst sävyssä Crush Beguin.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.