tools

(Meikki)munien surma? – Artis Oval 8

Tilasin lopultakin Artisin Oval 8 -meikkivoidesiveltimen, kun SpaceNK:n £15 alennus £60 ostoksista tuli voimaan ja tämän lisäksi kerätyt £15 bonusta olivat vanhenemassa. Niinpä postikuluineen Artisin hinnaksi jäi enää £42 euroa.

“Enää” on ehkä väärä sana, kun puhutaan yhdestä siveltimestä, mutta alkuperäiseen £67 hintalapun sijaan se tuntui suurelta säästöltä. Elite Collectionin Mirror Brush -version sivellin on peilaavaa valkoisella varrella. Tämä voi helposti tahriintua, mutta sen näen vasta pidemmän käytön aikana.

artis_oval_8

artis_oval_8

Syy, miksi pääsyin Oval 8:aan on se, että naamani on aika iso. Eli siis piirteeni ovat isoja ja tarvitsen siveltimen, joka tekee työn mahdollisimman vaivattomasti. Oval 8 on täydellinen valinta minulle, mutta pienemmät piirteet omaaville se on liian iso.

Artis Oval 8 levittää meikkivoiteen muutamalla vedolla eikä ime itseensä meikkivoidetta, kuten sienet. Riippuu varmaan meikkivoiteestakin, että mikä toimii – ja tietysti millaisen tuloksen haluaa – mutta tämän siveltimen kanssa tulee käytettyä itse meikkivoidetta vähemmän, sekä se jättää juuri sellaisen pinnan ja peiton kuin meikkivoiteen oli alunperin tarkoituskin. Ja kuinka pehmeä voikaan yksi sivellin olla? Tällä tekisi mieli silitellä kasvoja ihan muutenkin.

artis_oval_8

artis_oval_8

Tämä on todella suuri apu kiireisiin aamuihin, sillä tällä meikkivoiteen levittäminen on huomattavasti nopeampaa kuin meikkisienellä. Tällä hetkellä voin sanoa, että todellakin hyvä ostos! Minulla on myös Misshan pieni samantyylinen sivellin, mutta se on taas aivan liian pieni omille kasvoilleni meikkivoiteen levittämiseen. Se saa siirtyä voidemaisten varjostustuotteiden siveltimeksi.

Onko teillä kokemusta näistä hammasharjasiveltimistä?

No Comments

  • Jonna

    Just toi nopeus on parasta, käytän myös, jos haluan peittävämmän pohjan, tekee minusta huomattavasti peittävämpää jälkeä kuin beautyblender. Eikä muuten jää mitään viivoja kasvoihin näistä aidoista, toisin kuin “kopioista” usein saa lukea.

  • Huippuhankinta

    Tilasin Wishiltä, siis Kiinasta useamman harjan setin muutamalla eurolla, odotukset eivät olleet kovin korkealla.. 😁 Mutta yllätyin superpositiivisesti, en ole meikkimunaan vilkaissutkaan ensikokeilun jälkeen. Pienempiä siveltimiä en oo vielä oikein osannu käyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.