makeup

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tint

Sain toiselta bloggaajalta hänellä ylimääräisenä olleen Maybelline Tattoo Brow Peel-Off Tintin sävyssä Light Brown. Ja koska hengasin viime viikon sairaslomalla kotona, niin minulla oli hyvin aikaa testata, että mihin tästä väliaikaisesta kulmakarvaväristä oikein on.

Omat kulmani ovat todella haastavat – lähinnä olemattomat, ainakin väritykseltään. Oli muuten todella vaikea kuvata omia kulmiaan, kun kamera meinasi kohdistaa kaikkeen muuhun, paitsi vaaleisiin kulmiini.

maybelline tattoo brow peel-off tint

maybelline tattoo brow peel-off tint

Jotenkin minulle tuli ihan yllätyksenä, että millainen aine todella oli kyseessä. Tätä oli yllättävän helppo levittää, vaikka itse väri oli tosi paksua ja geelimäistä. Huomasin vasta kuvien ottamisen jälkeen, että kulmissani oli aivan liian vähän ainetta, lisäsin sitä kuvien jälkeen. Light Brown näytti todella tummalta, mutta se ei värjää kulmakarvoja yhtä tummaksi. Tuotteen repimistä kulmilta vähän ihmettelin, mutta tämä lähti todella helposti eikä repinyt omia kulmakarvoja mukanaan. Koska se ei takerru kulmiin, niin tasainen ja paksu kerros sävyä kannattaa laittaa, että kulmakarvat saavat sävytteen kauttaaltaan.

Itselläni sävyte kesti kulmissa noin kolmisen päivää. Mainoksista saattaa ymmärtää, että näillä saa todella kauniit ja Insta-kulmat, mutta asia ei ole ihan kyllä niin. Tietysti sävytteen tummuuskin vaikuttaa, mutta itse en kyllä ehkä viitsisi kokeilla tumminta sävyä, koska hiukseni ovat niin vaaleat. Light Brown sävyttyi vähän punertavaksi omilla kulmillani – ei yhtään yllättävää. Kuitenkin luonnolliset kulmat tällä tuli, mies ei kommentoinut niitä mitenkään – tuskin huomasi mitään eroa.

maybelline tattoo brow peel-off tint in use

Jossain etelän lämmössä – ja jos ei halua kulmia ehostella enempää – tämä voisi olla todella hyvä tuote, jos haluaa kulmiin jotain ryhtiä.

Tuotteen hinta on 15,80 euroa eleven.fi:ssä, ja tätä saa Maybellinen myyntipisteistä (Sokoksella hinta 17,80 euroa).

Värjäättekö te kulmianne? Jos, niin millä?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.