makeup

Maybe she's born with it…

…maybe it’s mostly Maybelline! Eli siis lauantaina päätin tehdä meikin markettikosmetiikalla – kaikkea mulla ei ollut, joten kaivoin muutamia Avonin ja Oriflamen tuotteita mukaan myös. Silmänpohjustuksena jouduin käyttämään UD:ta, mutta jos on hakusessa halpa silmämeikinpohjustaja, niin Lumenella on ihan hyvä.

Tajusin myös tätä tehdessä, että ei mulla ole paljoa markettikosmetiikkaa silmille, esimerkiksi kulmaluulle käytin MACin Mylaria, sillä mitään vaaleaa en näköjään omista halvempana. Onneksi sain kaivettua laatikoista Maybellinen Color Tattoon sävyssä On and On Bronze, jonka päälle taputtelin sormella Maybellinen Color Show -luomiväriä* sävyssä Lustrous Beige. Tämän kokonaisuuden häivytin Lumenen aurinkopuuterilla. Rajauksena toimi IsaDoran Glossy Eyeliner mustana ja tightliningiin käytin Goshin harmaata kynää. Kaivoin kaapin kätköistä Rimmelin Scandaleyes Rockin’ Curvesin, joka ainakaan ensikokeilemalla ei tule olemaan lemppari.

Kulmat tein Lumenen kulmakynällä ja kasvoille käytin ensin Oriflamen pohjustajaa, jonka päälle levitin Lumenen Nude Perfection ja L’Oreal True Match -meikkivoiteita. Silmien alle käytin sekoitusta Maybellinen Fit Me sekä NYX HD -peitevoiteista. Puuterina toimi Maybelline Fit Me* ja poskille päätyi kanssa saman sarjan Medium Rose -poskipunaa. Laitoin vielä hieman ylempänäkin mainittua Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuteria sekä kulmaluille Mschicin Skunkmiracle -hohtopuuteria.

Eikä se tähän loppunut – huulille sekoitus Mschicin Love Beigeä* ja Maybellinen Juicy Bubblegumia. Huomaatte siis, että Maybellinea omistan ehkä eniten markettikosmetiikasta.

No, miltä näyttää markettikosmetiikalla tehty meikki? Itse en huomaa oikeastaan muuta eroa, kuin kulmat, että ne eivät ole ihan sellaiset kuin normaalisti.

 

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.