makeup

Marraskuun lempituotteet

Marraskuu meni yllättävän nopeasti ollakseen marraskuu. Eli nyt on joulukuu, pari viikkoa jouluun ja joululahjapaniikki! Tai oikeastaan ei, olen ollut hyvä tyttö tänä vuonna ja tehnyt ostoksia etukäteen.

Mutta nyt niihin marraskuun lemppareihin.

Selvin lemppari oli Urban Decayn Naked Skin -meikkivoide. Se tuli päähäni heti, kun aloin miettiä lemppareitani. Ihana meikkivoide, käytän joko yksinään tai peittävämpään meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tämä on aika juoksevaa, mutta silti yllättävän peittävää.

Toisena mieleen tuli TheBalmin Mary-Lou-Manizer. Kesäkuukausina hohtotuotteiden käyttö on aika minimissä, mutta syksyllä voi alkaa niitä taas käyttämään, kun iho ei näytä erittäin hohtavalta – vääristä syistä – normaalisti.

Eniten käytetty parfyymi oli selvästi Cleanin Skin. Se on vaan niin helppo! Tämä ei lyö vasten kasvoja, mutta antaa ihanan tuoksuhunnun.

Uusin suosikki näistä on Giorgio Armanin Waterproof Smooth Silk Eye Pencil, jonka ostin L’Orealin ystävämyynnistä suureen kahdeksan euron hintaan. Mahtava! Ihanan musta ja pysyy paikoillaan. Oikeastaan päivittäisessä käytössä.

Huulipunan virkaa on toimittanut monena aamuna – kyllä, aamuna – MACin Hug Me. Se lojuu meikkipöydälläni ja vetäisen sitä huuliini viimeisenä meikkinä. En kanna tätä mukanani, mutta se on vain niin helppo puna aamuisin. Nude, mutta saa huulet näyttämään hyviltä.

Huomasitteko, kuukauden sana oli helppo? Mä olen vain niin laiska aamuisin varsinkin näin pimeään aikaan, että helpot tuotteet ovat parhaimpia. En jaksa alkaa kikkailla puoli seiskalta aamulla, kun ulkona sataa ja on pimeää.

Mitä suosikkeja teillä oli viime kuussa?

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.