makeup

Marc Jacobs – first impressions

Tuli sitten tilattua Puolan Sephorasta muutama tuote. Oikeastaan lähdin sivuille seikkailemaan alunperin Benefitin High Beamin takia – joka sekin päätyi ostoskoriin – mutta sitten suuntasinkin nopeasti Marc Jacobsin puolelle.

oobd_marc_jacobs_remarcable_foundation_ivory_light_velvet_noir

oobd_marc_jacobs_remarcable_foundation_ivory_light_velvet_noir

Minulla on ennestään yksi Marc Jacobs -tuote eli nude huulipuna. Niinpä halusin tällä kertaa testata Re(marc)able-meikkivoidetta sekä Velvet Noir -ripsaria. Halpaahan Marc Jacobs ei ole, mutta olin haaveillut noista tuotteista jo pidemmän aikaa. Niinpä sitten ne tuotiin alkuviikosta ihan ovelle iltayhdeksän aikaan.

Heti seuraavana aamuna lähti kokeiluun sekä ripsari että meikkivoide. Mites sitten kävikään?

Aamulla klo 6:35

Avaan aivan upean Re(marc)able pullon ja töpötän ihmeellisellä palloaplikaattorilla meikkivoidetta naamalle. Otan tasapäisen meikkivoidesiveltimen, jotta saan ensin levitettyä meikkivoiteen kasvoille tasaisesti ja tajuan heti, että laitoin meikkivoidetta liikaa. Vähemmän on enemmän tämän kanssa! Ja sen jälkeen huomaan, että meikkivoide on oikeasti tosi vaalea. Melkein LIIAN vaalea mulle. Koska tällaista on tapahtunut viimeksi? En edes muista. Eli nyt kaikki kalpeanaamat ostamaan Re(marc)able sävyssä 01 Ivory Light. Meikkivoiteen pigmentti on aivan uskomaton, täpyttelen vain parille suurimmalle finnille peitevoidetta (UD Naked Skin vaaleimmassa sävyssä, joka on tummempi kuin tämä meikkivoide, onneksi sulautuu sävyyn). Iho näyttää aivan uskomattoman tasaiselta ja satiiniselta – ei täysin matalta. Puuteroin kuitenkin kevyesti meikkivoiteen.

Ripsiväri tekee ripsistä nopeasti todella tuuheat ja pitkät sekä todella mustat. Aivan upea lopputulos! Ehdottomasti meni parhaimpien ripsarien joukkoon heti kättelyssä.

Huulille Marc Jacobsin nudepuna, jonka ostin Puolasta viime reissulla ja sitten kipitän bussille.

oobd_marc_jacobs_remarcable_foundation_ivory_light_velvet_noir

Lounaan jälkeen klo 12:15

Meidän töiden vessassa on todella raju valo – sivusta tulee ikkunoista auringonvaloa ja ylhäältä kellertävää keinovaloa. Meikkivoide näyttää tosi kuivalta ja paksulta – tämä johtuu mitä luultavimmin siitä, että laitoin tuotetta aivan liikaa aamulla naamalle. Fix+ naamalle ja Blotterazzilla yritän edes vähän vähentää kuivuutta. No, näillä mennään loppu työpäivä.

Töistä lähdössä 15:30

Pahalta näyttää. Meikkivoide on uponnut ihohuokosiin ja silmien ympärillä on todella näkyvät halkeamat eli meikkivoide on aivan liian kuiva ja paksu. Yritetty taas korjata. Katsotaan miten pari PR-tilaisuutta menee tällä nassulla. Pakko tehdä tästä take two eli ottaa uusiksi hieman vähemmällä määrällä ja paremmalla ihon kosteutuksella.

Stockalla 16:00

Joo, unohdetaan koko juttu. Otettiin pohja pois Cliniquen pisteellä, kun sitä olivat kauhistelleet kanssabloggaajat sekä meikkitaiteilija. Meikkivoide oli oikein tarrannut ihooni kiinni. Paremmalla onnella huomenna.

Ripsari pysyi kuin synti, mutta oli yllättävän helppo poistaa. Näytti hyvältä, ei varissut, rapissut tai suttaantunut.

oobd_marc_jacobs_remarcable_foundation_ivory_light

Seuraava aamu klo 6:40

Otin vähemmän meikkivoidetta ja sekoitin siihen tipan arganöljyä kädellä. Levitän meikkivoiteen suoraan Beautyblenderillä, mutta silti leukaan tulee liikaa. Pyyhin suurimmat pois ja jatkan. Pyyhin meikkivoiteen kokonaan silmien alta pois, jotta se ei kuivahda siihen. Näyttää hyvältä ja tuntuu kivalta. Ripsari edelleen UPEA!

Töissä 11:00

Pitkän aamun jälkeen uskallan vihdoin katsoa naamaani ja oikeasti – tämä näyttää HYVÄLTÄ. Iho näyttää hyvältä, meikkivoide ei ole uponnut huokosiin eikä öljy pukkaa läpi. Huomattava ero eiliseen!

Kotona 16:30

Oikeasti, mun naama näyttää hyvältä. Ainoa missä on kuivia läiskiä on finnien alueet, niissä on meikkivoiteen lisäksi peitevoidetta, joten voi johtua ihan siitäkin tai niiden yhdistelmästä. Muuten meikkivoide on pysynyt paikoillaan eikä uponnut ihohuokosiin. Mikä yllättävintä – T-alue ei ole rasvoittunut yhtään! Korjaan finnien alueen poistamalla meikin alta ja lisäämällä peitevoidetta.

Illalla 20:30

Tässä välissä on käyty syömässä ulkona ja kuljettu tihkusateessa. Meikki näyttää uskomattoman hyvältä – leukaa lukuunottamatta. Finnien alue on kuivunut, joten nyt voin sanoa ettei johtunut meikkivoiteesta vaan peitevoiteesta. Meikkivoide on vähän kulunut keskeltä leukaa, mutta ei häiritsevästi. Edelleenkin ihohuokosiin ei ole vajonnut meikkivoidetta ja iho näyttää tasaiselta. Ja rasvaisuus on ja pysyy poissa!

oobd_marc_jacobs_velvet_noir

Päätös

Meikkivoide + arganöljytippa todellakin toimii! Tulen ihan varmasti käyttämään tätä todella usein – värin takia kesällä tuskin, koska tämä jää liian vaaleaksi silloin, mutta niin kauan kuin pystyn niin käytän tätä. Luulen, että Ivory Medium olisi ollut minun värini, se on ehkä aavistuksen tummempi ja keltaisempi. En olisi uskonut eilisen katastrofin jälkeen (oma moka, I know), että tämä meikkivoide voi näyttää näin luonnolliselta ja kauniilta. Todellakin hintansa väärti! Ja ripsari on nyt ihan ehdoton! Kesti pienet itkut (älkää kysykö) ja tihkusateet.

Hintaa Re(marc)able-meikkivoiteella Puolan Sephorassa on 195 zlotya eli noin 44 euroa. Velvet Noir -ripsivärin hinta samassa kaupassa 125 zlotya eli noin 28 euroa. Molemmat ostaisin uudestaan, ainakin ripsari on ehkä pakko hankkia kun tämä loppuu, sen verran vakuuttavaa kamaa. Ja siis Puolan Sephora toimittaa Suomeen 90 zlotyn eli noin 20 euron toimitusmaksulla – paketti tuli siis ovelle toimitettuna.

4 Comments

  • Elisa | Miten niin liikaa?

    Olis ihana nähdä vielä kuvat näistä! Kun en ehtinyt sua ennen Clinique-pistettä näkemään 🙂 Niin se usein muuten tuppaa olemaan, että paremmilla meikkivoiteilla annostelu on huomattavasti vähäisempää kuin vastaavilla halvemmilla. Pitäisi aina malttaa aloittaa kerrostellen pikku hiljaa, mutta mä ainakin tosi usein länttään innostuksissani naaman täyteen uutuusvoidetta :’D

  • Tiahaar

    Kiva lukea vihdoin kokemuksia myös tutummalta bloggaajalta. 🙂 Tekisi mieli kokeilla tätä meikkivoidetta todella paljon. Mä olen vaan pettynyt niin moneen meikkivoiteeseen viime vuosina, että en tiedä, uskaltaisinko ostaa ihan sokkona.
    Laita ihmeessä kuvia jossain vaiheessa blogiin, jos ehdit. Olisi kiva nähdä tuo sävy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.