lifestyle,  shopping,  skincare

Maltilliset(ko?) Black Friday -ostokset

Black Friday oli viikko sitten. Olin itse tuon päivän sairaslomalla kotona ja luulin, että tulisin ostamaan enemmän kuin mitä lopulta ostin. Tuli ostettua vain neljä tuotetta – tai kolme ja puoli – mutta näiden yhteishinta onkin sitten ihan eri levelillä.

Aloitetaan siitä halvimmasta, joka vieläkin odottaa Postissa hakemista. Ostin nimittäin pitkän harkinnan jälkeen 0,5mm dermarollerin, joka oli alennuksessa hintaan 29 euroa. Olen aina vähän pelännyt näitä, sillä minulla on keloidiin taipuva iho, eli arvista tulee yleensä suuremmat kuin normaalisti. Tietysti tämä ei mene niin syvälle, että pitäisi haitata, mutta saa nähdä. Nyt vain on vähän hakusessa, että minkä seerumin kanssa haluan tätä käyttää – C-vitamiinia ja retinolia ei suositella ainakaan ennen neulaamista. Ehkä pitää lähteä seerumiostoksille!

olympus pen epl8

olympus pen epl8

Verkkokaupassa olikin sitten Olympus PEN E-PL8 Pancake Zoom Kitillä hintaan 333,33 euroa. Tämän lisäksi ostin 17mm f/1.8 -linssin. Yhteishinta näillä oli 703,23 euroa. Ei mikään halpa ostos! Eli jos siis ostatte mun affiliate-linkkien kautta jotain, niin voitte olla varmoja, että jokainen sentti on mennyt takaisin blogin parantamiseen. Pelkästään blogin hostauksesta maksan muutaman kympin kuukaudessa – enkä tienaa lähellekään sitä summaa affiliate-linkeillä. Eli jos joku pelkää, että me bloggaajat elämme herroiksi niillä, niin ei todellakaan!

joseph joseph totem 60

Sitten illalla vähän ennen puoltayötä minä ja puolisoni päädyimme Joseph Josephin sivuilla ja siellä oli meidän Totem 60l grafiitin värisenä tarjouksessa hintaan 239,20 euroa. Kyseessä on siis roskis. Todella kallis roskis. Olemme kuitenkin kuolanneet sitä jo pitkään ja Stockmannilla samainen maksaa 449 euroa.

Koska maksoin puolet roskiksesta, niin omat maltilliset Black Friday -ostokseni maksoivat himpun verran yli 852 euroa. Jos mä sen seerumin ostan ja muuten joulukuu menee tiukemmalla kurilla.

Miten teidän Black Friday meni?

6 Comments

 • Mari

  Itsekin olen tosta dermarollerista erittäin kiinnostunut, koska aknesta jäi ikävästi jäljet. Varsinkin nyt kun olen alkanut seuraamaan Caroline Hironsin ja Nadine Baggottin Youtube-kanavia on muutenkin ihonhoito alkanut kiinnostaa enemmän, ehkä aikakin, kun ikää on yli kolmekymmentä. Mutta toi sun kommentti rollerin ja C-vitamiinin tai retinolin yhteensopivuudesta kiinnostaa. Mä nimenomaan ajattelin, että jokin ainakin ei ihan älyttömän vahva A-tai C- vitamiiniseerumi olisi just täydellinen rullailun jälkeen? Happojen käytön kyllä tiesin olevan huono yhdistelmä rullan kanssa ja happohan se toisaalta C-vitamiinikin on.

  Itse olin ”maltillinen” Black Fridayn ostosten suhteen. Nappasin 15 kappaletta Anastasian luomivärinappeja puoleen hintaan. Joten niitä odotellessa. 😀

  • Henna V

   Itsekin lähinnä pigmenttikohtiin haluaisin tuota testata, että toimiiko. C-vitamiinia ja retinolia ei suositeltu alle sen takia, että ne ärsyttävät ihoa jo muutenkin, että neulien työntäessä ne syvemmälle ihoon voi iho kärsiä liikaa. Tietysti jos on aika heikko ja iho kestää hyvin, niin voisi testata neulauksen jälkeen. Anastasian luomivärinapit kyllä kiinnosti, mutta en tarvitse yhtään luomiväriä nyt 🙂

 • Niina

  Hyvät satsaukset oot tehny 🙂

  Sähköposti tulvi tarjouksia, tartuin yhteen: ostin piilareita puoleen hintaan ja ne tuli tarpeeseen. Oli siellä jotain niin houkutteleviakin, että varmaan olisin muutakin hankkinut ellen olis niin kosmeähkyssä ollut viime aikoina. Olisin ostanut tietyn laukun, jos olis tullut joku hyvä ale, mutta kun ei niin sit jäi näin 🙂 Ja toisaalta sitten ne mitä mä olen halunnut viime aikoina ja ostanut, niistä ei olis saanut nytkään aletta ainakaan mun tietääkseni. En nyt mainitse, jotta ei harmita jos joku oliskin huomannut nekin alessa… 😉

  • Henna V

   Mä olin just ostanut piilareita niin jätin ne nyt ostamatta. Mua ei edes kiinnostanut mitkään kosmealet, on kanssa vähän kosmeähky. Ainoa mikä nyt kiinnostaa muutenkin on ihonhoito, mutta kyllä noita purkkeja muutenkin on aika hyvin siunaantunut, nyt hakusessa vain joku seerumi (ehkä ostan The Ordinaryn Buffetin sillä se on ollut hyvä, mutta just nyt loppu).

 • Kristalli

  Mä vietin älä osta mitään -päivää, mut muina päivinä kyl on tullut tilailtua korealaisia ihonhoitotuotteita Ebaysta., Oon itekin miettinyt dermarollerin hankkimista, mut mun iho on myös taipuvainen keloidiarpiin, joten taidan seurata ensin miten sun käy sen kanssa. Esim. hyaluronihapposeerumi olis ihanteellinen neulauksen jälkeen.

 • Mari

  Mä ostin kellon…sellasen mihin säästin kolikoita vuoden , jes ! Jos tykkäisin siitä kauemmin kun ei mitenkään tosta vaan ostos.. sitten finnairin lennolle vähän kosmea. Smashboxia oisin ostanut ihan kunnolla mutta sitä mitä olisin halunnu, ei ollu meidän lennolle saatavis.. niin sitten menin kicksiin ja ostin Macin paletin ja kivipuuterin jaekan macin punani … ja eivät tule jäämään vikoiksi. Ja niin sitten mä ostin 2 neuletta ja alusvaatteita… että joo meinasin, että ostin vähän…mutta onhan tos. Hämää kun kävin 3 päivänä shoppaamas;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.