makeup

MACia alennuksessa!

Kuka omistaa Stockmannin kantiskortin, käsi ylös! Hep! Nyt ehkä kannattaisi, varsinkin jos MAC vähänkään kiinnostaa, sillä tämän viikon loppuun MAC-kosmetiikka on Stockmannilla 20% alennuksessa.

Yleensähän MAC on rajattu ulos joistain tällaisista tarjouksista, mutta nyt se sai ihan oman tarjouksensa. Niinpä päätin tehdä postauksen MACistä – omista suosikeistani sekä niistä, joita voisin harkita ostavani alennuksella. Hinnat ilmoitettu alennuksen kanssa!

Aloitetaan vaikka omista suosikeistani. Mineralize Skinfinish Natural on todella kaunis puuteri. Itse en omista sitä tällä hetkellä, mutta voisin hyvinkin harkita uudestaan tämän hankkimista. Nyt sen saisi hintaan 25,50 euroa.

mac_mineralize_skinfinish_natural

Fix+ on nyt klassikko! Tätä voi suihkutella ihan normaalin kasvoveden tapaan iholle ilman meikkiä tai sitten freesata meikkiä päivän mittaan. Alennuksessa hinta 17 euroa.

mac_fix+

Pro Longwear Nourishing Waterproof -meikkivoide on tosi hyvä kesäksi, sillä se kestää vettä ja hikeä. Itse käytän talvisin vaaleinta sävyä vaalentamaan aavistuksen liian tummia muita meikkivoiteita. Loppuviikon hintaan 28,50 euroa.

mac pro longwear nourishing waterproof

Pari muuta, joista ei löydy kuvaa ovat Studio Finish Concealer (löytyy aina käsilaukusta), huulipunat (varsinkin Amplified ja Satin -koostumukset) sekä Burgundy Times Nine -paletti (niin kätevä matkoille!). Itse en löytänyt valikoimasta (netistä) Lightful Softening Lotionia, joka on ihana (kasvovesi) tai Prep+Prime silmänympärysvoidetta, joka on kanssa todella hyvä (tai sitten se on muuttanut muotoaan ja nimeään).

Mutta sitten muutama, joita en ole kokeillut, mutta kiinnostaa kovin.

mac vinkit alennusmyyntiin

Extra Dimension -sarjasta sekä poskipunat (22e), että korostuspuuterit (32e) kiinnostavat. Pitää katsoa, jos kävisin näitä hiplailemassa. Prep+Primen Face Protect Lotion, jossa on suojakerroin 50 kuulostaa näin kesää vasten todella kiinnostavalta. Koskaan ei voi olla liian hyvin suojannut itseään auringolta. Mineralize Volcanic Ash Exfoliator on jo pidempään houkutellut, koska tulivuoret (tai niiden tuhka) ja kuorinta yhdistettynä vaan nyt on jotain upeaa.

Mitä te ostaisitte/ostatte alesta tai mitä suosittelisitte minulle? Mikä on THE juttu, joka mun pitää kokea MACiltä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.