Uncategorized

Macadamia Rejuvenating Shampoo ja Moisturizing Rinse

Sain tämänkin parivaljakon testiin Salon24-verkkokaupasta. Olen lukenut paljonkin Macadamia-sarjasta, mutta en ole koskaan itse niitä päässyt kokeilemaan.

Sekä shampoo, että hoitoaine on merkitty sulfaatittomiksi, parabeenittomiksi sekä turvallisiksi värjätyille hiuksille. Täytyy myöntää, etten ole koskaan huomannut eroa sulfaatittomien sekä sulfaatillisten shampoiden vaikutuksesta hiusten väriin. Sulfaatti – eli se pesevä ainesosa – pitää korvata jollain muulla pesevällä ainesosalla joka tapauksessa. Mutta siis, shampoo vaahtosi hyvin hiuksissa ja hiukseni tuntuivat puhtailta vaikkakaan tällä ei saa sellaista nitisevän puhdasta tunnetta – jos siis sellaista kaipaa. Ensin ajattelin, että peseekö tämä oikeasti puhtaaksi, koska hiukset eivät tuntuneet takkuisen puhtailta. Tuoksu on erilainen kuin olin olettanut, ei mitenkään huono eikä näiden tuotteiden tuoksu jää hiuksiin pesun jälkeen.

oobd_macadamia_rejuvenating_shampoo_conditioner_1

Hoitoaineessa on sama tuoksu ja se tuntuu normaalilta hoitoaineelta hiuksissa. Kuitenkin kun huuhtelen sen pois, niin hiukseni eivät ole liukkaat. Ne tuntuvat jotenkin paksummilta kuin ennen hoitoainetta. Vaikka tässä on silikonia, niin se ei jotenkin tunnu hiuksissa, mutta silti hiukset on helppo kammata auki. Tosi outo tunne!

oobd_macadamia_rejuvenating_shampoo_conditioner_2

Tuskin tulen kuitenkaan näitä ostamaan uudestaan, vaikka toimivatkin hyvin. Vaikka nämä on merkitty kuiville ja rasittuneille hiuksille, niin itse vähän epäilen näiden kahden tehoa ilman jotain hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Omani ovat kuivahkot värjäyksestä ja talvesta johtuen, mutta ei niin kuivat kuin yli vuosi sitten. Nämä eivät olisi silloin riittäneet hiuksilleni.

Onko teillä kokemusta Macadamian tuotteista?

Tuotteet saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.