Uncategorized

Macadamia Flawless – kauniit hiukset yhdellä tuotteella?

Sain paketin hiustuotteita Salonshopilta ja mukana oli tämä Macadamia Oilin Flawless Cleansing Conditioner. Tuijotin pulloa hetken ja luin takaa – silti olin, että voiko tämä oikeasti toimia. Ei auta muu kuin testata.

Pullo on kauniin kultainen ja siinä on ruskeita kukkakuvioita – näyttää mielestäni muotovaahtopullolta, kauniilta sellaiselta. Takatekstin mukaan tätä pitäisi lisätä 1-2 pumppausta märkiin hiuksiin. Ensinnäkin yksi pumppaus ei lopu niin kauan kuin pidät painiketta alhaalla eli vähän outo määritelmä. Tuotetta tulee myös vähän ulos painalluksen päätyttyä ja tahraa korkin. Itse otin ekalla kerralla noin luumun kokoisen pallukan tuotetta. Sitten tuotetta pitäisi hieroa kunnolla hiuksiin ja jättää viideksi minuutiksi.

Itselle tuli tuotteesta mieleen sheivausgeelit – vähän samanlainen koostumus. Tätä oli outoa hangata hiuksiin ja palasia vaahdosta tippuikin lattialle. Vaikka hiukset tuntuivat heti pesun jälkeen hyviltä, niiden kuivattua paljastui ikävä ongelma – rasvaisuus ei ollut hävinnyt.

Seuraavalla kerralla pesin – suosituksen mukaisesti – normaalilla shampoolla ja hoitoaineella, ja tämän jälkeen oli vuorossa uusi yritys Cleansing Conditionerilla. Olin saanut vihjeen Miss Piggy’s Pearls -blogin Sallalta, että hän hankasi todella pitkään tuotetta hiuksiin ja lisäsi vähitellen vettä mukaan. Eipä auta muuta kuin kokeilla tätä tekniikkaa, sillä en suostunut luovuttamaan.

Hankasin tuotetta lopulta hiuksiin jotain 3 minuuttia ja lisäsin vähän vettä sekä vielä vähän tuotetta hankauksen välissä. Jätin hiuksiin loppusuihkun ajaksi (noin 5 minuuttia) ja toivoin parasta, sillä minun olisi mentävä aamulla töihin oli sitten hiukset rasvaiset tai ei.

Onneksi tällä tekniikalla hiuksista tuli puhtaat, MUTTA seuraavana päivänä ne olivat jo rasvaisemmat kuin normaalisti. En sitten tiedä. Eikö tämä sovi minulle? Enkö vain osaa käyttää tätä? Mikä tämän idea on? Ei tätä voi ottaa mukaan lentomatkallekaan ja tämän kanssa saa seistä suihkussa pidempään.

Pesuteho ok (kunhan olin oppinut tekniikan), hoitoteho kanssa ok ja hiukset näyttivät kuivuttuaan hyviltä. En vain silti ymmärrä, että miksi. Voiko joku kertoa, että enkö vain tajua kuinka hieno tuote tämä on vai onko oikeasti järkevämpää käyttää kahta eri tuotetta kuten ollaan totuttu?

2 Comments

  • Salla

    What, käsketäänkö siinä jättämään tuote 5 minuutiksi hiuksiin? 😀 Kyllä en oo jättänyt. Mä tosiaan hieron ja vaahdottelen ajan kanssa, mutta muuten en jätä vaikuttamaan ollenkaan. Pitäiskö sunkin jättää se extravaikutusaika pois? Jospa hiukset on jo siinä vaiheessa puhtaat, mutta hoitotehoja tulee lisää, jolloin sun hiukset rasvoittuu nopeammin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.