makeup

MAC Star Trek Luna Luster

Jos joku jää kaipailemaan jostain MACin vanhasta kokoelmasta jotain tuotetta eikä Suomesta löydy – nehän nyt myydään muutenkin nopeasti täällä loppuun – niin kannattaa katsastaa Selfridgesin valikoima. Löysin sieltä MACin Star Trek -kokoelman Luna Luster -korostuspuuterin vielä loppuvuodesta. Ja pakkohan se oli tilata. Koska Star Trek.

Selfridgesin kuljetukset hoitaa DHL ja ne saapuvat Suomeen yleensä noin 2-3 päivän sisällä. Olen joskus tilannut viikonloppuna ja maanantaiaamusta on tullut tekstiviesti, että koska haluan tavaran toimituksen olevan – yleensä olen ottanut sen samana iltana. Eli kauan ei joudu omia tuotteita odottamaan. Eikä joutunut tätäkään.

Mutta tässä on Luna Luster koko komeudessaan.

mac_star_trek

mac_star_trek_luna_luster

mac_star_trek_luna_luster

mac_star_trek_luna_luster

mac_star_trek_luna_luster

Luna Luster on persikkaiseen vaaleanpunaiseen taittava korostuspuuteri. Siinä on aavistuksen näkyviä hohtopartikkeleita, mutta siveltimellä levitettäessä ne saa pyyhittyä pois iholta. Tämä ei ole mikään BAM in your face -korostuspuuteri, vaan tällä saa aikaan aika luonnollisen hohteen iholle.

mac_star_trek_luna_luster

Luna Luster on vaalein kolmesta kokoelmassa tulleesta korostuspuuterista, kaksi muuta kävisivät ehkä poskipunista minulle.

Jäikö teitä kaivelemaan joku MACin vanhoista kokoelmista, jota ette saaneet käsiinne?

4 Comments

 • Charming Nails

  On kyllä ihana ja kaunis! Star Trekistä olisin jotain halunnut mutta vituttaa tuo salamyhkäisyys ja tuotteiden jemmailu, kauampaa tilaavat ei oikein saa sitten mitään. Joskus se systeemi toimi kun sähkäriin tuli ilmoitus kun kokoelma oli saatavilla ja sai varattua tuotteet puhelimitse. En jaksa enää kytätä MACia, tilaa eBaystä jos jotain haluaa mutta en ole nyt jaksanut. Varmaan paikan päältä ostaisin meikkipohjis yms. johon tarvii myyjän apua mutta näitä kokoelmia en enää jaksa 🙂

  • HennaV

   Joo mua ketuttaa ihan sikana kanssa tuo salamyhkäisyys. Tai kun kerrotaan, että tulee päivänä X, niin oikeasti on jo laitettu ennen tuota myyntiin. Ja vaikka asun pk-seudulla niin en mä Stockalla jaksa joka päivä käydä katsomassa no onko jo nyt.

  • HennaV

   Mua ei se juurikaan kiinnostanut, mutta tuntuu että näiden kokoelmatuotteiden kanssa on ollut pelkkää sählinkiä jo pidempään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.