makeup

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

Jo on nimihirviö, mutta toisaalta tuossa tulee tasan tarkkaan ilmi mistä on kyse – pitkäkestoisesta ja vedenkestävästä meikkivoiteesta. Ostin tämän “lievän” kosmebloggaajien kesken levinneen hypen takia. Ainakin In This Part of Town sekä Miss Piggy’s Pearls -blogeista löytyy juttua, kannattaa lukaista, sillä oma kertomukseni vähän eroaa.

Aloitetaan käymällä ihan jokainen myyntikohta läpi.

Pitkäkestoisuus – tässä olen ihan samaa mieltä, tämä kestää kuin tauti munkin rasvoittuvalla iholla.

Vedenkestävyys – sen mitä olen joutunut hikoilemaan tai vesisateessa tämän kanssa juoksemaan, niin kestää kyllä hyvin. Otin tämän mukaani Pariisin matkalle, koska tiesin, että tämä ei liikahda edes isommastakaan hikoilusta.

Kevyt tunne iholla – tämä on ihan oikein, meikkivoidetta ei juurikaan iholla tunne. Näyttää myöskin satiiniselta koostumus eli mataksi tällä ei ihoa saa.

Peittävyys – no sitten ollaankin jo vähän eri mieltä. En vain tajua miksi tätä väitetään “medium to full coverage”, kun varsinkin sienellä levitettäessä tämä on ehkä maksimissaan mediumin luokkaa, jopa sen alle. MAC suosittelee, että tätä voi käyttää myös peiteaineena – joo en voi. Tämä takertuu kiinni ihan jokaiseen kuivaan kohtaan eikä peitä punaisia jälkiä ihollani. Olen koittanut kerrostaa, mutta sen jälkeen tämä alkaa näyttää aika hirveälle. Minä en ole saanut edes siveltimellä tästä “full coverage”, varsinkin kun vertaan jälkeen mitä saan YSL:n Encre de Peau -meikkivoiteella – sillä kun peittyy ihan mikä tahansa. Minä joudun näppylöille käyttämään ihan peitevoidetta tämän kanssa.

Eli siis, tuote on aivan upea niin kauan, kuin ainakaan mun ihossa ei ole suuria kohtia mitä tarvitsee peitellä. Tämä näyttää ihanalta iholla, tuntuu mukavalta ja kestää hellepäivätkin ilman liikkumista. Peittävyys on keskiluokkaa – maksimissaan – ja koska minulla on koko ajan iholla epätasaisuutta (kiitos pisamien), niin tämä näyttää luonnoliselta meikkivoiteelta, en saa pisamia peitettyä tällä vaikka haluaisin. Suosittelen kokeilemaan tätä omalle iholle ensin pyytämällä vaikka näytettä MACiltä, sillä vaikka tätä on hehkutettu, niin peittävyyden tai kuivaihoisuuden kanssa voi tulla ongelmia.

Suosittelen tätä ehkä enemmänkin rasvoittuvalle iholle, tai jos tarvitsee todella vedenkestävää meikkivoidetta.

Oma meikkivoiteeni on NW15 ja hintaa näillä on 34,50 euroa. Saa ostettua myös Stockmannin verkkokaupasta.

Millä te saatte tästä peittävän? Olisi kiva kuulla joku vinkki, kun kerran sieni, isompi tasapäinen sivellin tai peitevoidesivellin eivät ole toimineet.

5 Comments

  • Liisa

    Hääh! Mä olen levittänyt tätä skunkkisiveltimellä. Jutun jujuna onkin se, että tämä ei peitä ensimmäisellä kerroksella täysin, vaan se vaatii ehkä yhden kerroksen lisää 🙂 Shaanxo teki hyvän videon, kantsii tsekata. Mä en tosiaan tarvi tämän kanssa ollenkaan peiteainetta, en silmien alle enkä näppylöihin.

  • Elisa | Miten niin liikaa?

    Mun kuivalle iholle tää ei ole niin hyvä. Korostaa kuivia kohtia (varsinkin nenän seudulla) ja kuluu pois tosi ikävän näköisesti. Lisäksi tämä tummuu mun iholla asteen tai pari. Ilman primeria käytin. Odotin tältä paljon ja petyin aika tavalla. Loput näytepurkista kului peiteaineena ja ihan sormin levittämällä tää oli kyllä aika peittävä silmänalusilla. Gnaah!

  • Cybella

    Tää on mun mielestä muuten hyvä, mut on jotenkin outoa että muilta ominaisuuksiltaan kesään sopiva meikkivoide on aurinkosuojaton. Tosin hyvä voide pohjalle niin sitten toimii auringossakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.