makeup

MAC Prep + Prime BB

Tällainen kaveri löytyi taas kosmetiikkabloggaajien vaihtokasasta. Vaikka tuotteen nimi on BB, niin tämä on kyllä ihan full-blown meikkivoide.

oobd_mac_prep_prime_beauty_balm_compact_1

oobd_mac_prep_prime_beauty_balm_compact_2

Prep + Prime BB on koostumukseltaan paksuhkoa voidemaista meikkivoidetta. Olen itse käyttänyt tätä ihan BeautyBlenderin kanssa ja lopputulos on näin ollen ollut kuulas. Tätä saa hyvin myös kerrostettua, mutta ei tällä isoja finnejä tai tummia silmänalusia peitetä – kuten ei monella muullakaan meikkivoiteella.

oobd_mac_prep_prime_beauty_balm_compact_3

oobd_mac_prep_prime_beauty_balm_compact_4MAC kertoo BB:n häivyttävän ihohuokosia ja tasoittavan ihon sävyä – aika moni meikkivoide tätä lupaileekin. Erittäin hyvä tässä tuotteessa on 30 suojakerroin, vaikka omalla käytölläni en tätä niin paljoa kasvoille tunge, että tämä toteutuisi. Kuitenkin suojakerrointen kerrostaminen on itselleni hyvä tapa saada tarpeeksi suojaa iholle.

Light on sävynä ollut yllättävän hyvä jopa näin talven kalpealle iholleni. Tätä on tietääkseni saatavilla myös sävyssä Extra Light, joten kelpaa vieläkin kalpeammalle. Pannussa tämä näyttää aika pelottavan oranssilta, mutta sulautuu ihoon.

oobd_mac_prep_prime_bb_compact_light
Heti meikin teon jälkeen otettu kuva
oobd_mac_prep_prime_bb_compact_light
4 tunnin päästä otettu kuva

Outoa oli, että oletin tämän näyttävän todella rasvaiselta ihollani, mutta tämä tuntui sulautuvan ihooni paremmin ajan kanssa. Vaikka tämä näytti aluksi hyvältä kaukaa, niin lähikuvasta ei niin kaunista kuvaa enää välittynytkään. Sen sijaan neljän tunnin päästä meikkivoide näytti paljon paremmalta myös lähempää. En vieläkään tiedä mitä tapahtui, mutta tuskin tulen käyttämään tätä esim. työpäivinä, kun päivät venyvät reilusti yli 10 tuntisiksi, silloin ehkä rasvaisuus puskisi läpi jo reippaasti.

Ei tämä kuitenkaan ole suositeltava tuote rasvaiselle iholle, joten en lähtisi tätä ostamaan uutena. Kuivaihoisille ehkä passelimpi tuote.

Hintaa tuotteella on 31,50 euroa ja saatavilla MAC-pisteiltä tai Stockmannin verkkokaupasta.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.