makeup

MAC False Lashes WP

Tämäkin ripsari löytyi yhdestä kosmebloggaajien vaihtarikasasta ja iloisena kannoin kotiin vedenkestävän MACin ripsarin. Käytän vedenkestävää ripsaria päivittäin, mutta en ikinä yksinään. Sen takia näiden arvostelu on vähän outoa, kun joudun käyttämään näitä yksinään testauksen aikana.

oobd_mac_false_lashes_wp_mascara_1

oobd_mac_false_lashes_wp_mascara_2

Tuubi on todella nätti tässä ja harja on normaalin ripsariharjan näköinen. Tällä on helppo saada ripset peitettyä maskaralla, mutta itse sain kyllä sohaistua tällä muutaman kerran aika kipeästikin ripsien tyveen – ja vedenkestävän ripsarin poistaminen luomelta on aika inhottavaa hommaa, jos ei halua sotkea koko meikkiä.

oobd_mac_false_lashes_wp_mascara_3

En ole löytänyt yhtään vedenkestävää ripsaria, joka olisi oikeasti tuonut ripsilleni pituutta tai tuuheutta, kuten normaalit ripsarit. Sen takia en koskaan käytäkään näitä yksinään, sillä myöskään tämä ei tehnyt ripsilleni muuta kuin värjäsi ne mustiksi – ja toi vedenkestävyyttä. That’s it! Tämä on hyvä VEDENKESTÄVÄ ripsari, muttei toimi ainakaan omilla harvoilla ja lyhyillä ripsilläni yksinään.

mac_false_lashes_waterproof

Ei varissut tai sotkeutunut alaluomelle. En kyllä edelleenkään tajua MACin vouhotusta, että tämä saa ripset näyttämään tuuheilta ja pitkiltä. Pfft!

Onko kukaan löytänyt oikeasti hyvää vedenkestävää, joka saa ripset jopa näyttämäänkin hyviltä? Ihan siis myös lyhyet ja harvat ripset?

5 Comments

  • Sinzu

    Mä oon ite tykänny tosi paljon Maybellinen vedenkestävistä ripsareista. Nimim. Lyhyet ja tikkusuorat ripset 😀

  • Katja

    Mulla on lyhyet, harvat ja alaspäin sojottavat ripset. Kunnon ongelmatapaukset siis. Olen pakotettu käyttämään vedenkestävää ripsaria, koska tavallisella ei taivutukset pysy edes kymmentä sekuntia (eikä kyllä läheskään kaikilla wp:lläkään). Ja olen testannut kymmeniä halpoja ja kymmeniä kalliita wp-ripsareita, mutta kun oikein mikään ei ole hyvä. Viimeisin positiivinen yllätys oli Make Up Storen wp-ripsari, jolta en alkujaan edes odottanut oikein mitään. Pitää taivutukset paremmin kuin mikään aiempi ripsari ja saa ripsiin muutenkin ainakin vähän lisää massaa.

  • Tiltu

    Ootko Isadoran Build-Upia kokeillut? Itse olin jo heittämäisilläni toivoni kun rupesin boikotoimaan Maybellinea ja Lorealia, mutta Isadora pärjää näille mennen tullen: tuuheuttaa, pidentää ja pysyy. Ainoa miinus on hidas kuivuminen, saa olla tarkkana, ettei tuhri silmämeikkiä varsinkin kun ripset osuu kulmaluuhun. Mutta harja on sopivan pieni mun tihrusilmilleni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.