makeup

Maaliskuun suosikit

Tänään on sitten huhtikuun eka – aprillipäivä, joten ihan kaikkea ei kannata tänään uskoa. Nämä kuitenkin olivat omat viime kuun lempparini, sen voitte uskoa. Osa onkin ehkä arvattavissa viimeisen parin postauksen takia.

oobd_maaliskuun_suosikit_march_favourites_2016

Kevin.Murphyn Repair.Me-sarjan shampoo ja hoitoaine. Voitte lukea koko hehkutuspostauksen täältä, enempää en aio niitä tässä hehkuttaa.

Givenchyn Brun Vintage -huulipuna, joka lähti mukaan Tallinnan reissulta on aivan ihana arkipuna. Tämä kulkee laukussa ja ajaa sekä huulirasvan, että huulipunan aseman.

Nurmen Foot Scrub Soap on hyväntuoksuinen ja pienirakeinen jalkakuorintasaippua. Tällä on paljon mukavampi raapia elefantinnahkaisia kantapäitäni kuin hohkakivellä. Toimii ja hyvin!

Tonymolyn Pocket Bunnya käyttäisin vaikkei se hyvin toimisikaan, sillä tuoksu on niin ihana! Tätä on kiva suihkuttaa naamalle meikin jälkeen, sillä tämä taltuttaa liian puuterisuuden ja antaa iholle luonnollisen pinnan.

Hajuvesistä eniten käytössä on ollut Thierry Muglerin Alien Aqua Chic, joka on paljon kevyempi versio Alienista ja erittäin sopiva keväälle. Myös pullo on upea!

Ja kaikkien näiden lisäksi ehdoton lempparini koko kuussa on ollut meidän SÄNKY. Askon Airflow. Eipä ole näkynyt huonoja öitä tuon tulemisen jälkeen.

Kevin.Murphyt ja Nurme saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.