body,  makeup

Maaliskuun suosikit

Se olisi sitten huhtikuu eli minun syntymäpäiväkuukauteni. En nyt tiedä pitäisikö tässä iässä enää ihan hirveästi pitää ääntä omista synttäreistään, mutta tulipahan nyt mainittua. Ja virallisesti ehkä se kevätkin voisi nyt alkaa.

Tässä kuussa suosikkeja oli tosi helppo napsia kuvaan mukaan, sillä minulla oli aika tarkka käsitys siitä, mistä olen pitänyt eniten tässä kuussa. Yleensähän käyn läpi päässäni kategoria kerrallaan, että onko joku tuote ollut ylitse muiden. Tämän takia välillä näkyy niitä samoja tuotteita, koska en esittele näissä todellakaan vain uusia tuotteita, vaan niitä, joita oikeasti olen käyttänyt kuukauden aikana enemmän kuin yleensä.

Anyway, aloitetaan, sillä tässä kuussa normaali viisi tuotetta oli liian vähän, joten saatte seitsemän kosmetiikkatuotetta. En edes ajatellut mitään lifestyle-suosikkeja enää tunkea tähän. Jos niistä halutaan oma postaus, niin voin sellaisen tehdä, tai sitten teen esim. vuodenaikojen mukaan lifestyle-suosikit. Taasko eksyin aiheesta? Jep. Palataan takaisin.

maaliskuun_suosikit

Aloitetaan kolmesta täysin uudesta tämän kuun tuotteesta. Ensimmäisenä ihana Mon Guerlain -tuoksu, jonka lanseerauksesta sain tämän ihanuuden. Tämä on ollut todella usein käytössä ja tämä on minulle jotenkin helppo tuoksu. Sopii itselläni päiväkäyttöön, mutta ei ole kuitenkaan liian tylsä. Kannattaa käydä nuuhkimassa. Toinen ihana uutuus (minulle) on Batisten Bare-kuivashampoo. Tämä toimii mielestäni paremmin kuin muut Batistet ja koska tuoksu on hennompi, ei se häiritse parfyymin käyttöä yhtään. Toinen pullo jo menossa! Toisaalta tämä ei yllätä, sillä Batistet yleensäkin ovat mahtavia.

Kolmantena on niinkin tylsä tuote kuin deodorantti. Olen tykännyt Mitchumin deodoranteista ihan sikana, mutta nestemäiset jättävät karmivat valkoiset jäljet mustiin vaatteisiin – ne saa kyllä pois vedellä. MUTTA päätin sitten testata stick-versiota ja tämä ei jätä yhden yhtä valkoista jälkeä. Tässä on se ongelma, että jos käyttää vähänkin liikaa, niin tämä voi rullaantua kainaloissa (ei tunnu, mutta näkyy). Ehkä uskallan ostaa sen mustille vaatteille tarkoitetun vielä jossain välissä, vaikka sen arvostelut olivat aika huonot, koska siitä puuttuu kai juuri se aineosa, joka saa nämä muut versiot toimimaan niin hyvin.

Pixin Makeup Fixing Mist on ollut nyt käytössä vähän aikaa ja tämä toimii hyvin ainakin näin talvella. Raikastaa meikin, mielestäni pidentää myös meikkivoiteen kestoa T-alueellani. Moni on valittanut, että pumppu on liian kova ja niin minustakin se oli alkuun. Tätä vain pitää oikeasti pitää ihan käsivarren pituuden verran kaukana naamasta suihkuttaessa, silloin suihke on tarpeeksi hienojakoinen.

MACin Burgundy Times Ninen kaivoin taas laatikon perukoilta ja onhan se vieläkin ihana. Tällä saa kevyen päivämeikin tai todella tumman smokey-meikin aikaan. Ja kokonsa takia todella näppärä paletti matkustamiseen. Värit ovat ihania, eniten käytössä on Quarry ja Embark, jotka yhdessä toimivat päivämeikissäni.

Marc Jacobsin kulmakynä on nyt ollut pop. Se on yllättäen halvempi kuin Benefitin vastaava ja mielestäni toimii ihan yhtä hyvin. Sävy on hyvä ja kynä on kivan kapea sekä harja toisessa päässä on toimiva. Voi olla, että ostan toisen tällaisen mieluummin uudestaan kuin Benefitin Precisely, my Brow’n, joka taas on paljon pidempi ja hankalampi kuljettaa esim. meikkilaukussa mukana.

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, on vuorossa The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi. Käytössä melkein päivittäin, mutta tyhmänä en tajunnut tilata uuden tilauksen mukana toista tällaista. Taitaa siis kohta olla taas DECIEM-tilauksen aika. Vanhakaan tilaus ei ole vielä saapunut. Tämä todellakin kosteuttaa ihoa ja tykkään siitä, että tässä on erikokoisia hyaluronihappomolekyylejä, joten ne kosteuttavat ihon eri pintakerroksia. Halpa ja hyvä, voiko sitä enempää toivoa!

Oliko joukossa omia suosikkeja?

Mon Guerlain -tuoksu saatu PR-näytteenä

body,  makeup

Maaliskuun suosikit

Se olisi sitten huhtikuu eli minun syntymäpäiväkuukauteni. En nyt tiedä pitäisikö tässä iässä enää ihan hirveästi pitää ääntä omista synttäreistään, mutta tulipahan nyt mainittua. Ja virallisesti ehkä se kevätkin voisi nyt alkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.