body,  makeup

Maaliskuun roskat

Taas oli aika tyhjentää kassi, johon kerään kaikki loppuneet tai vanhoiksi julistetut tuotteet. Tässä kuussa tuli taas ihan kohtalaisen iso satsi loppuneita.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_hiustuotteet_

Hiustuotteista kaksi Batistea ei ehkä hirveästi yllätä. Heavenly Volume on ollut todella hyvä ja toiminut paremmin kuin vanha XXL (tai joku sinnepäin), ei tee hiuksista niin raskaita ja karheita. Tropical on edelleen parhaimman tuoksuinen kuivashampoo.

Joicon K-Pak korjaava hoito* lähti roskiin, vaikka se sisälsi vielä tuotetta. En kuitenkaan halua antaa tätä enää eteenpäin, sen verran kauan on ollut auki. Tämä ei vaan toiminut omilla hiuksillani niin hyvin.

Tresemmet ovat yleensä poikaystäväni käytössä, mutta kokeilen ne itsekin. Tämä Perfectly (un)done* hoitoaine oli kivan kevyt ja jätti hiukset hoidetun tuntuisiksi, muttei latistanut omia hiuksiani. Miehen hiuksista huomasin sen, että hänen kiharansa tulivat paremmin esiin – miehen mielestä ei ehkä mikään bonus.

Sunsilkin tuuheuttava kuivashampoo* oli yllättävän hyvä, en oikeastaan odottanut tältä paljoa. Tämä antoi tuuheutta sekä rakennetta hiuksiin olematta kuitenkaan liian tahmea. Käytin mielelläni tämän loppuun ja voisin harkita uudenkin ostoa. Tällä hetkellä kaapissa kuitenkin vielä odottelee muutamia kuivashampoita.

Moroccan Oilin korjaava hiusnaamio* on aivan ihana! Tämä kylläkin toimitti loppumisensa jälkeen virkaa toiselle isommassa purkissa tulleelle hiusnaamiolle, mutta nyt on aika vaihtaa sekin pois kylppäristä. Tällä hetkellä hiukseni ovat yllättävän hyvässä kunnossa blondailusta huolimatta, mutta kuivempaan hiukseen tämä on aika ehdoton hiusnaamio.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_meikinpoistotuotteet_

Garnierin misellivesi on todella hyvä ja mielestäni tämä toimii ihan yhtä hyvin, jos ei paremminkin kuin Bioderman pinkkikorkkinen. Itseltäni löytyy kummatkin ja Garnier on enemmän käytössä. Mielestäni ei maksa vaivaa etsiä Biodermaa käsiinsä, kun Garnier on helpommin saatavilla.

Simplen Soothing Facial Toner* loppui lopultakin. Ihan ok, mutta itse en juuri käytä kasvovesiä, sillä yleensä aina viimeistelen pesuni BHA-nesteellä. Tämä tuli pakkokäytettyä loppuun. Varsin rauhoittavan tuntuinen ja hieman kosteuttava. Ei mitään pahaa sanottavaa, ei vain ole tarpeellinen itselleni tässä vaiheessa.

Nivean Double Effect Eye Make-Up Remover on erittäin hyvä vedenkestävän silmämeikin poistaja. Toisaalta, nyt mulla on L’Oreal, joka tuntuu olevan aavistuksen verran parempi. Siitä ehkä enemmän seuraavissa roskissa.

Clarisonicin mukana tullut pesuaine loppui vasta nyt. Kauan se kesti, vaikka käytinkin tätä melkein aina kun pesin kasvoni Clarisonicilla – 1-3 kertaa viikossa. Tuoksu oli ihana ja tämä pesi hyvin. Ei ollut liian kuivattava.

Pirkan meikinpoistoliinat. Vaikka en tykkää uudesta pakkauksesta, ovat nämä silti yhtä hyviä kuin ennenkin. Tälläkin hetkellä pakkaus meikkipöydällä.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_ihonhoitotuotteet_

Vichy Normaderm päivävoide* oli aivan ihanan tuntuinen! Geelimäisen raikas ja silti kosteuttava. Tämä loppui aivan liian nopeasti, voi olla, että tämä tulee ostettua ihan omilla rahoillanikin. Muistan tämän kyllä ennen uudistustakin ja että tykkäsin siitä silloinkin.

Vichy Aqualia Thermal -seerumi* oli oikein mukava, mutta tämäkin loppui tosi nopeasti. Tykkäsin tämän koostumuksesta ja talvi-ihoni tykkäsi tämän tuomasta kosteutuksesta. Kesää vasten seerumintarpeeni vähenevät, joten onneksi käytin tämän talvikuukausina loppuun.

Olay Regenerist Night -eliksiiri kesti aika kauan. Tämä on koostumukseltaan tahmeaa. Tämä on sekä kohottava, että kosteuttava seerumi ja tykkäsin tästä todella paljon. Tässä oli mukana myös jonkin verran kullanväristä hohdetta, mutta ei sitä kasvoilla huomannut. Tämä jää kyllä ostoslistalle, kun tarve uudelle seerumille tulee.

GlamGlown Youthmud kuivui pikkuiseen purkkiinsa. Ei siitä olisi enää saanut kuin yhden käyttökerran, mutta vuoden tämä kesti. Tykkään enemmän valkoisesta purkista puhdistukseen ja sinisestä kosteutukseen. Tämä musta ei oikeastaan tehnyt hirveästi iholleni mitään.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_vartalotuotteet

H&M:n uudistuneesta kauneuslinjastosta lähti kokeiluun Caribbean Crush Body Scrub, joka kuitenkin lähtee roskiin puoliksi käyttämättömänä. Vaikka tämä onkin mieto, niin tämä oli aivan liian mieto omalle iholleni. Tämän kanssa sai käyttää voimaa, jotta iholta olisi kuoriutunut kuollut ihosolukko pois, ja se ei taas ole hyväksi iholle. Niinpä jatkan Lushin Buffyn käyttöä ja tämä lähti roskiin.

Taas dödö loppui, Rexonaa tällä kertaa. Toimi yhtä hyvin kuin muutkin – en oikeastaan koskaan huomaa näissä muita eroja kuin tuoksut.

L’Occitanen joulukalenterista tulleet pikkuiset käsirasvat ovat niin ehdottoman hyviä laukussa! Onneksi näitä on vielä jäljellä ja ehdottomasti ostan lisää, kun loppuvat.

Taas yksi kertakäyttöinen höylä roskiin. Näitä ei varmaan enää tulekaan, sillä investoin viime vuonna Gillette matkakokoiseen, johon saa vaihdettua normaalit Gillette-päät. Ei tarvitse heittää kuin käytetty pää roskiin ja niitä ei täällä tulla näkemään.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_huulirasvat

Löysin tämän ikuisuuden vanhan Moonsteam Alchemyn La Belle Epoque -huulirasvan laatikosta ja se on muuttanut tuoksuaan ihan täysin, joten roskiin lähtee. Nämä olivat kivoja – tuoksuyhdistelmät huumaavia.

Yllätyksenä tuskin tulee, että Carmex on ihan ehdoton huulirasva täällä. Tuubi-Carmex on kulkenut laukussa ja purkki on ollut kotona meikkipöydällä tai yöpöydällä. Tälläkin hetkellä Carmexia löytyy.

oobd_maaliskuun_roskat_loppuneet_meikkituotteet

Meikkituotteita loppui vain kaksi – ikuisuuden pannuprojektina ollut Fit Me -puuteri* sekä YSLin Babydoll-ripsari. Kumpaakaan tuskin tulen uudestaan ostamaan – parempiakin puutereita on ja YSLin normaaliversio tästä ripsarista on parempi.

No niin, jo oli taas loppuneita. Löytyikö kasasta omia suosikkeja tai inhotuksia?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.