body,  makeup,  scents

Maaliskuun loppuneet

Sain kuin sainkin kuvattua vain yhden kuukauden roskat. Ja siinäkin on enemmän kuin tarpeeksi. Toivottavasti näin yhden kuukauden roskien arvosteluja on helpompi lukea kuin kahden tai useamman, sillä niiden kanssa postaus on tolkuttoman pitkä.

batiste_bare_evo_water_killer

Maaliskuussa minulta loppui vain kaksi hiustuotetta, molemmat kuivashampoita. Batisten Bare oli jo maaliskuun suosikeissani – tämä on se ensimmäinen pullo, suosikeissa uusi ostettu pullo – joten siitä ei varmaan ihan hirveästi enempää tarvitse kertoa. Sen sijaan vielä vähemmän voin kertoa Evon Water Killeristä*, sillä tämä ei tule ulos purkista. Suutin ei ole tukossa, ilmaa tulee mutta siinä se. Kuulen, että sisällä on kuitenkin tuotetta, mutta ulos ei tule hiukkastakaan. Että se sitten siitä.

soap glory clean on me mitchum rexona origins the body shop

Vartalotuotteita loppui hieman enemmän. Soap & Gloryn jättikokoinen Clean on Me oli todella ihana suihkugeeli ja kesti ihan ikuisuuden. Tämä hieman kuori ihoa (ei mekaanisesti), mutta jätti ihon kivan pehmeäksi. Todella huipputuote, ehkä ostan joskus toisen pullon (kunhan selviän muista suihkugeeleistä). Gilletten Satin Care – ihan normaali tuote, joka melkein aina käytössä – tuoksussa Vanilla Cashmere on vain parasta ikinä. Tällä hetkellä käytän L’Occitanen mantelisuihkuöljyä* sheivaamiseen, sillä en tarvinnut sitä talvella suihkugeelinä. Originsin inkiväärikäsisaippua oli ihanan tuoksuista, mutta tuo pumppu ärsytti ihan sikana! Sai välillä painella monta kymmentä kertaa ennen kuin ulos tuli mitään. Katsos, olen käyttänyt Rexonaakin – jos ostan Suomesta dödöä niin se on Rexonaa – muuten käytän kuvassakin loppunutta Mitchumia, mitä joudun tilaamaan esim. Bootsista. Lopultakin ruiskaisin viimeiset The Body Shopin Polynesian Island Tiare -tuoksusta*, joka on vain niin kesätuoksu, että! Näytteitä loppui Guerlainiltä (Le Petit Robe Noir), Roberto Cavallilta (ei hajua tuoksun nimestä) sekä Nina Ricciltä (alkuperäinen omena). Kaikki ihan ok, mitään ei tee mieli ostaa täysikokoisena. Le Petit Robe Noirista omistan Couture-version.

neutrogena verso super eye serum antipodes reincarnation

Ihonhoidon puolelta loppui Kicksin liinat, vaikka käytänkin näitä vain käsien putsaamiseen meikkaamisen aikana tai swatchien poistamiseen. Neutrogenan kasvojenpesuaine* on todella hyvää ja tätä on tälläkin hetkellä (vihreänä versiona) yläkerrassa. Käytän tätä aamuisin, jos en käytä Clarisonicia (joka sijaitsee alakerrassa) eli siis oikeastaan työaamuisin tulee tätä käytettyä. Tekee tehtävänsä ja tuoksuu hyvälle (kaikki versiot). Verson Super Eye Serumin loppuminen vähän itketti. Piti oikein tarkistaa, että koska tämä tuli ostettua – toukokuussa viime vuonna. Eli melkein vuoden tämä kesti oikeastaan päivittäisessä käytössä. Ei paha! Ja todella ihana tuote, pakko tätä on joskus hankkia uudestaan. Ja nythän tätä saa Helsingin keskustan Egosta eli ei tarvitse tilailla ulkomailta. EOSin huulirasva* oli huono, se oli hätähuulirasvana tietokoneen vieressä, jos en jaksaisi kävellä paria metriä olohuoneeseen ottamaan muuta. Cliniquen seeruminäytteestä ei oikein mitään sanottavaa, en käyttänyt tätä tarpeeksi yhtäjaksoisesti enkä sinäkään vähänä aikana huomannut mitään. Antipodesin Reincarnation -kuorintavoide oli mukava. Käytin tätä suihkussa. Se oli aika voidemaista, jossa oli kuorivia ainesosia aika harvakseltaan. Tämä on ehkä hyvä niille, jotka eivät tykkää hiekkapuhalluksen tapaisesta mekaanisesta kuorinnasta – kuten minä. Tämä kuitenkin teki tehtävänsä hyvin, mutta kaipaan aina välillä todella rankkaa mekaanista kuorintaa eikä tämä ihan riittänyt siihen.

avon lumene eyebrow shaping wax

Meikkituotteita loppui vain kaksi. Avonin luomivärinpohjustusvoide*, joka on ihan ok – pitää työmeikkini hyvin paikoillaan, mutta ei riitä yksinään, jos esim. töiden jälkeen haluan lähteä vielä jonnekin. Lumenen Blueberry Eyebrow Shaping Wax on hyvä, harja ehkä aavistuksen liian iso, mutta ei mikään mahdoton. Sävy oli hyvä ja tämä piti karvani ihan ok paikoillaan.

Oliko joukossa jotain kiinnostavaa?

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

2 Comments

  • Jonna

    Wau, loppunut tuoksu on kyllä aina juhlahetki. Itsellä Hermèsin Un Jardin Sur Le Nil vetelee ihan viimeisiään, onneksi on uusi odottamassa avaamistaan. 😀

  • Jonna

    Wau, loppunut tuoksu on kyllä aina juhlahetki. Itsellä Hermèsin Un Jardin Sur Le Nil vetelee ihan viimeisiään, onneksi on uusi odottamassa avaamistaan. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.