hair,  makeup,  skincare

Maaliskuun loppuneet

Sisältää affiliate-linkkejä/
*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Jos helmikuussa loppuneiden määrä oli yllättävän pieni – tai normaali, riippuen ihmisestä – niin maaliskuussa loppuikin sitten aika moni tuote. Valitettavasti myös lemppareita ja varsinkin kalliimpia sellaisia.

Hiukset ja vartalo

ouai batiste

Erittäin surullisena käytin loppuun Ouain Volume Shampoon. Tämä tuoksuu hyvältä ja on toiminut omissa hiuksissani hienosti. Tämä ei ehkä pidä rasvaisuutta kurissa niin hyvin kuin haluaisin, mutta tämä ei myöskään tee hiuksista karheita ja kiharia juuresta, kuten osa volyymishampoista minulla tekee. Eli ei ole kuivattava. Haluan kokeilla brändiltä muitakin hiustuotteita. Batiste kuivashampoo, yllätys, loppui taas. Tuoksuna Bare – lempparini. Tämä oli toinen surullinen loppuminen – aivan ihana L’Occitanen Ultra Light Body Cream* – mutta tällä kertaa olin järkevä ja ostin ennakkoon jo L’Occitanelta uuden. Tämä siis saatu PR:nä, uusi ostettu ihan omilla rahoilla, koska tämä on vain niin hyvää! Itse en ihastunut Lushin Ambrosia Shaving Creamiin*, sillä se jätti ihon jotenkin nihkeäksi ja terä ei liukunut iholla kunnolla. Itse tykkään enemmän öljyisestä koostumuksesta sheivaamiseen.

Ihonhoito

clinique the ordinary peter thomas roth

ACOn ja Carmexin huulirasvat olivat käytössä kotona, hengasivat olohuoneessa, joten näitä tuli käytettyä vähän ristiinkin. Tykkään enemmän Carmexin puikkohuulirasvoista, mutta sininen ACO on myös hyvä. Cliniquen Moisture Surge Face Spray on edelleen ihan ykkönen kasvosuihkekategoriassa. Uusi jo käytössä. Novexpertin Vitamin C Booster oli ihan ok, mutta mua häiritsi että tuote oli värjätty oranssiksi ja siinä oli peittävä tuoksu. Eli mistään ei pystynyt sanomaan oliko C-vitamiini jo hapettunut huonoksi (muuttuu siis oranssihtavaksi kun näin käy). En tule ostamaan uudestaan. The Ordinaryn Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% oli vain iltakäytössä, sillä C-vitamiinijauhe ei vaan millaan sulanut päivämeikin alla. Nyt myös uusien Deciemin toimitusjohtajan sanomisia kun on tullut ilmi, niin ehkä pidän ainakin vähän aikaa taukoa eri Deciemin tuotteiden tilaamisesta. Harmittaa, koska NIODilla on ihan huipputuote, josta jo puhuinkin aikaisemmin. Peter Thomas Rothin Retinol Fusion PM oli oikein mukava. Se ei ärsyttänyt missään vaiheessa ihoani ja imeytyi hyvin. Hieman öljyisen tuntuinen, mutta seerumi tämä on. Voisin harkita uudestaan tämän ostoa, kunhan olen käyttänyt muut retinolituotteet ensin pois. Viimeisenä paketti Shiseidon Facial Cotton -vanulappuja. Tämä on kai kolmas pakkaus mitä olen näitä käyttänyt ja tykkään tosi paljon. Ne luovuttavat tosi hyvin tuotteen iholle eli eivät vain imaise sitä sisäänsä. Nyt on testissä Klairsin laput, katsotaan kumpi näistä kulttiklassikoista vie voiton. Valitettavasti Suomesta ei noita Shiseidon lappuja saa, mutta esim. Amazonista tai Tallinnasta saa.

Meikit

stila ysl nyx

Stila One Step Correct on sellainen tuote, etten edelleenkään tiedä miksi pidän siitä. Se vaan jotenkin toimii, mutta en osaa sanoa miten. Tällä hetkellä ei ole varakappaletta odottamassa, kokeilun alla muita primereita – vaikka tämä on virallisesti seerumi. YSLin Fusion Ink -meikkivoide oli ensin ihan ok, sitten tosi tylsä ja viimeksi aivan super. Jostain syystä tykästyin tähän talvella – vaikka sävy on aavistuksen liian tumma – joten käytin sen lopultakin loppuun. Tämä on niiiiiin ohutta, mutta peittävää. Näyttää kuitenkin iholta. Pysyy hyvin ja näyttää monta tuntia myöhemminkin hyvältä. Toimii ainakin omalla ihollani. NYXin Matte Finish Setting Spray oli ihan ok, ei tämä juurikaan pidennä meikin kestoa, mutta vie ainakin puuteroidun pinnan pois. Ei lemppari kiinnityssuihkeista, joten en välttämättä osta uudestaan.

Oliko joukossa jotain kiinnostavaa tai omia suosikkeja?

3 Comments

  • JonnaH.

    Elevenillä on muuten kanssa Shiseidon lappuja, olen tilannut niitä itse sieltä. Ovat ilmeisesti aika haluttuja, koska ovat usein lopussa. 😀 Kokeilin yhdessä välissä kaupasta ostettuja pyöreitä lappuja ja huh miten karheilta ne tuntui ihoa vasten Shiseidoon verrattuna, ihan karmeita. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.