makeup

Maailman helpoin kesämeikki

Itse en ole yhtään kuumuuden ystävä, joten viimeiset viikot ovat olleet aika inhottavaa aikaa. Onneksi olen ollut sentään lomalla, sillä meikkaaminen ei kiinnosta juuri ollenkaan. Niinpä päivinä, kun olen yrittänyt saada itsestäni vähän vähemmän kärsivän näköistä, olen tehnyt samanlaisen meikin joka kerta – erittäin nopea ja silti kaunis.

Meikkipohjana on vain Originsin Pore Perfecting Cooling Primer, sillä mikään ei ole ihanampaa kuin laittaa kasvoille kylmää pohjustajaa. Meikkivoiteen olen täysin skipannut – peitevoidettakin käytän vain tarvittaviin kohtiin, enkä ollenkaan silmien alle. En ole nähnyt oleelliseksi pakkeloida kaikkia finnejä tai pigmenttiläiskiä piiloon, olen enemmän huolissani määrästä mitä olen hikoillut viimeisen parin viikon aikana.

summer makeup kesameikki

Poskilla on Physicians Formula Butter Bronzer Light, poskipuna on vaihdellut ainakin Wet n Wildin Rosé Champagnen ja H&M:n Cantaloupen välillä. Korostustuotteena on ollut Sleekin Solstice-paletin alimmat sävyt sekoitettuna keskenään. Kulmiin olen sipaissut Givenchyn Mister Brow Filler -geeliä sävyssä 02 Blonde ja ripsissä on ollut tietysti vedenkestävää essencen I <3 Extremeä.

summer makeup kesameikki

summer makeup kesameikki

Se ainoa juttu meikissä on ollut, että huulipunan sävy on vaihtunut sen mukaan, mikä nyt milloinkin on huvittanut. Yleensä se on ollut nestemäinen huulipuna (kuten kaikissa näissä kuvissa) helppouden takia.

Mikä tuote kuuluu teidän kesämeikkiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.