body

Lushin joulu 2018

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Lushin joulu merkitsee monelle yhtä asiaa – Snow Fairyä! Itsekin olen monta pulloa käyttänyt ko. suihkugeeliä, mutta nyt sitä on saatavilla eri muodoissakin.

Sain käydä valitsemassa kaksi joulutuotetta Lushin valikoimasta ja muutenkin tutustumaan joulun uutuuksiin.

Tänä vuonna kaikki Lushin joulutuotteet on saatavilla myös pakkauksettomina versioina eli suihkugeeli kiinteänä versiona jne. Itse halusin testata kiinteää suihkugeeliä sekä kiinteää vartalonhoitoainetta, joten niinpä valitsin itselleni sellaiset.

Cinders on hieman mausteinen tuoksu, tulee ehkä vähän mieleen kurpitsamauste – tai piparkakkumauste, mutta lievempänä. Itse kiinteä suihkugeeli on aika pehmeää eli sitä ei kannata säilöä liian lähellä suihkua. Yksi kiinteä suihkugeeli vastaa kahta 250g nestemäistä suihkugeeliä, eli näiden pitäisi kestää kauan käytössä. Itse kyllä huomaan, että tämä myös suihkussa säilytettäessä on tosi pehmeää eli tuntuu kuluvan nopeasti ainakin omassa käytössäni.

lush joulu 2018

Vartalonhoitoaineesta valitsin takuuvarman suosikin tuoksultaan eli sen Snow Fairyn. Huomasin kyllä, että tätä kiinteää versiota on vaikeampi pestä iholta kunnolla pois, joten valkoisessa pyyhkeessä näkyi hieman vaaleanpunaista väriä kuivaessani itseäni. Eli kannattaa kiinnittää huomiota, jos omistaa valkoisia pyyhkeitä, kuten minä. Tai ainakin kunnolla huuhtoa iho kädellä hellästi hangaten, jotta tuotetta ei jää iholle värjäämään pyyhkeitä.

Sen lisäksi, että kaikkia on myös saatavilla nakuversioina eli ilman purkkeja ja pulloja, niin kaikki joulutuotteet ovat vegaanisia. Ja jos lahjapakkaukset mietityttävät, niin tässä tietoa pakkauksista suoraan Lushilta:

Joululahjojen pahvipakkaukset on valmistettu kierrätyspahvista. Vuosina 2016-2017 kierrätimme 489 tonnia pahvia! Myös pakkauksen kääre on kierrätettyä paperia tai puuvillaa. Muotoonpuristetut lahjapakkaukset, kuten Stardust, valmistuvat kierrätetystä paperimassasta ja paperistakäsityönä. Metalliset pakkaukset on suunniteltu pitkäikäisiksi. Niiden materiaalista noin puolet on kierrätettyä metallia ja lopputulos on 100 % kierrätettävä paketti. Lahjapakettien sisällä olevat pakkausnappulat ovat täysin biohajoavaa perunatärkkelystä.

Lahjapakkaustemme nauhat on valmistettu 100 % kierrätetyistä muovipulloista.

Miltä teidän suihkutuotteene tuoksuvat näin joulun alla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.