body,  skincare

Lush top 5

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Sain Lushilta kutsun tulla hakemaan PR-paketti kesän kunniaksi. Tavaraa oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta se – sekä JKissan video – innoitti minua tekemään oman top 5 Lush-listan. Eli mitä tuotteita minä ostan Lushilta ja miksi. Osa on määrättyjä tuotteita, osa kategorioita.

Osa PR-paketin tuotteista jää omaan käyttöön tai testiin ja niistä ehkä kuulette myöhemmin uudestaan – ehkä voin tehdä tämän jälkeen Lush top 10 -postauksen, mutta nyt halusin aloittaa niistä jo pidempään testatuista tuotteista.

lush tea tree water

Ihan ensimmäisenä Tea Tree Water. Tämä ei ehkä ole yllätys. Ostin ensimmäisen viime kesänä Tallinnan Lushilta ja tämän jälkeen olen käynyt ostamassa tämän kaksi kertaa uudestaan – isoimman mahdollisen koon ja viimeisen kun hain PR-paketin. Minä itse asiassa tuunaan tätä suihketta vielä vähäsen itse – lisään muutaman tipan teepuuöljyä joukkoon. Näin ollen saan omalle akneen taipuvalle iholleni vielä hoitavamman version. Yhtään Tea Tree Wateria en ole saanut blogin kautta, onnekseni löysin sen ihan itse.

lush buffy

Buffy-vartalokuorintaa* en tällä hetkellä omista, sillä olen yrittänyt saada muita vartalokuorintoja käytettyä loppuun. Varsinkin talvea vasten Buffy on ihana, sillä se kuorii hyvin – kuitenkin aika hellästi verrattuna esim. Ocean Saltiin – ja jättää ihon kosteutetuksi kaakao- ja sheavoin avulla.

ro's argan body conditioner

Ro’s Argan Body Conditioner*. Tuskin tästä tarvitsee ihan hirveästi kirjoitella. Olen onnekseni saanut kaikki omat käytössä olleet tuotteeni PR-näytteinä, sillä tämä ei todellakaan ole mitään halpaa. Mutta täysin hintansa arvoinen varsinkin talvella – ja kesällä minun ei tarvitse tämän jälkeen edes miettiä ihon rasvaamista pariin päivään, sillä tämä todellakin kosteuttaa ihon kunnolla.

lush golden pear

Lushin palasaippuat ovat todella hyviä – meillä niitä käytetään yläkerran kylpyhuoneessa käsienpesuun, vaikka ne on tarkoitettu yleensä ihan vartalollekin. Ja nämä sitten kestävät käytössä kauan! Olen juuri heittämässä pois ennen joulua käyttöön otettuja joulusaippuoita (kuten kuvan Golden Pear*). Tuoksuissa ja tehoissa on eroja, ihan varmasti jokaiselle löytyy oma palasaippua, josta tykkää.

lush seanik

Palashampoita löytyy vaikka millaiselle hiuslaadulle. Minua ärsytti ihan suunnattomasti, kun oma suosikkini Squeaky Green* lopetettiin, mutta tämän jälkeen testasin Seanikia ja se on toiminut hyvin hiuksissani. Kuitenkin taidan seuraavaksi testata Jumping Juniperiä, sillä päänahkani ei ole mitenkään tykännyt minusta viime aikoina – tai oikeastaan sen jälkeen kun lopetin hiusten värjäämisen.

lush charity pot sleepy

lush veganese cynthia sylvia stout sea spray

Kesän PR-kassissa oli erittäin mielenkiintoisia tuotteita. Esim. Sleepy* on pakko kokeilla, vaikka en tykkää laventelista, mutta jotenkin olen nukkunut tosi huonosti viime aikoina. Cynthia Sylvia Stout -olutshampoo* kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että ainakin tungen miehelle jos en itse kokeile. JKissan kehuma Veganese-hoitoaine* lähtee testiin, kun Kiehl’sin Amino Acid Conditioner loppuu.

Mikä on teidän suosikkituote Lushilta?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.