body

Lush Naked Christmas

Sain kutsun käydä lauantaina katsastamassa Lushin joulu-uutuudet. Tänä vuonna aiheena on Naked Christmas. Kuulostaa ehkä vähemmän jouluiselta, mutta ajatuksena on, että kaikista pulloihin tai purkkeihin pakatuista tuotteista on myös ns. naked-versio eli ilman pakkausta.

Ja tämähän toimii siten, että esim. suihkugeelistä on saatavilla kiinteä versio. Se ei kuitenkaan ole saippuaa, vaan siihen on lisätty ainetta (minulle sanottiin mikä se on, muttei nyt muistu mieleen), joka tekee geelistä kiinteän. Iholla naked-tuotteet tuntuivat ihan yhtä ihanilta kuin juoksevammatkin versiot. Tuoksut olivat myös huumaavia. Mun Instassa on enemmän kuvia muista tuotteista, mutta kameralla ehdin napsia vain Snow Fairy -kasasta kuvia ennen kuin akku ilmoitti olevansa tyhjä.

lush_naked_Christmas

Suihkugeelejä oli monta, joista itse valitsin goodie bagiini Santa’s Christmasin, joka tuoksuu kokikselle – tai ehkä hieman kirsikkakokikselle. Hyvältä siis!

Huomattavin asia oli, että kuinka monta eri versiota voi Snow Fairystä tehdä – oli suihkugeeliä, saippuaa, glitteristä vartalopuuteria, kylpypalloa, vartalonhoitoainetta ja vaikka mitä. Eli jos tuoksu miellyttää, kannattaa käydä katsomassa.

lush_naked_christmas

Santa’s Christmasin lisäksi valitsin omaan goodie bagiini Christingle-vartalonhoitoaineen (tämä on väsyneille jaloille THE juttu, ihanaa piparminttua ja mentholia eli tällä herää väsyneinkin ihminen) sekä Golden Pear -saippuan. Tämä on siis päärynän muotoinen saippua, joka tuoksuu makealla ja hieman mausteiselle päärynälle. Tämä pääsee joulukuuksi meidän yläkerran vessan käsisaippuaksi!

lush_naked_christmas

Ilta oli mukava ja mun käsi on vieläkin täynnä glitteriä – kuten varmaan on vaatteet ja sänkykin. Mies arvostaa.

Kiitos Lush kutsusta! Ja kannattaa suunnata katsomaan, miltä haluaisitte tuoksua joulun odotuksen ajan.

Mikä tuoksu tuo teille mieleen joulun?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.