skincare

Lush Helsinki – lippulaivamyymälän avajaiset

Sain kutsun Lushin uuden myymälän avajaisiin. Virallisesti myymälä aukeaa asiakkaille TÄNÄÄN. Eli suunnaksi siis Mannerheimintie 5, jos Lush kiinnostaa. Luvassa on yllätyslahjoja sekä tuorenaamioworkshopeja.

Mutta siis niistä avajaisista – paikalle oli kerääntynyt todella paljon ihmisiä ja virallinen avajaisosuus tapahtui ulkona, kun Eläinsuojelukeskus Tuulispäältä (mihin Charity Potin tuotto menee) tuli vieras avaamaan ulkoseinän ympärille sidotut nauhat.

Tämän jälkeen siirryimme sisätiloihin – juuri kun sadekuuro alkoi – ja saimme käteemme kuohuviinilasit. Lushin uusi myymälä on sisustettu kierrätyspuulla ja on todella kaunis sisältä. Ja kyllä, Asematunnelin Lush jää myös auki eli nyt on sitten oikeastaan samassa korttelissa kaksi Lushia.

Myös Lushin toimitusjohtaja Tarja, sekä yksi Lushin perustajista Rowena Bird olivat paikalla. Rowena piti myös kiertueen kaupassa, mutta itse tiesin aika paljon tuotteista, joten jätin sen väliin ja siirryin tutkimaan tuotteita blogikollegoiden kanssa.

Tarjolla oli aivan ihanaa smoothieta suoraan Lushin purkeista! Ihana idea!

 

Kävimme myös alakerrassa, jossa normaalisti sijaitsee Lush Party -alue, mutta tällä kertaa siellä tehtiin tuorenaamioita sekä käsihoitoja. Käsihoitoja oli tekemässä Lush Span henkilökuntaa suoraan Englannista. Hierontaan käytettiin Peace-hierontapalaa ja en edes tiennyt, että mun käsivarren lihakset olivat niin kireät – eivät ole enää.

Tänä vuonna oli ensimmäistä kertaa Suomesta saatavilla myös äitienpäivätuotteita. Yummy Mummy kiinnitti huomioni, en kerinnyt sitä haistamaan, mutta hyvältä se kuulemma tuoksui. Pitää käydä joku rauhallisempi kerta tuoksuttamassa.

Saimme mukaamme ihanat goodie bagit, joista jokainen tuote tulee kokeiluun – ja osa kulutetaan nopeastikin loppuun.

Olen aika varma, että olen Catastrophe Cosmeticsista tehnyt jo arvostelun blogiini, mutta muista on tulossa sitä kunhan kerkiän käyttämään. Huomenna aamulla suihkussa alkaa päivä Squeaky Greenin ja Big Buffyn kanssa.

Onko Lush teille tuttu? Mitkä tuotteet on must have?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.