makeup,  skincare

Lush Glitter Madness

Eilen vietettin Lush Glitter Madnessia Helsingin Manskun liikkeessä. Kaikille avoin tilaisuus oli 14-18. 18.15 alkoi kutsuvieraille avoinna ollut K-18-tapahtuma. Suuntasin kutsuvierastapahtumaan siskoni kanssa. Oli mukavaa saada avec-kutsu, sillä harvemmin tällaisia järjestetään. Siskoni käyttää Lushia, joten oma avecini oli heti selvä.

oobd_lush_glitter_madness_

Ensimmäinen tuskailu oli teeman kanssa – glitter. Kyllähän mä silmiin ja kynsiin sitä saan, mutta en omista yhtään mitään vaatetta, jossa olisi kimallusta. Valehtelin, omistan yhden Wacken-paidan, jossa on jotain strasseja mutta a) se on kulunut ja b) se on kai jo pieni. Eli mustalla vaatetuksella mentiin – ja sen jälkeen vain valittiin tästä glittervalikoimasta juuri se sävy iltaan. Lopputulos myöhemmin blogissa esillä paremmin, nyt vain huono kännykuva.

oobd_lush_glitter_madness_3

Porukan paljouden takia Kyrö Napue Gin / Fever-Tree Indian Tonic Water -drinkkien luo oli pitkä jono sekä joka paikassa oli ihmisiä. Esiintymässä oli Studio Shangri-Lasta burleskitanssija ja hän näytti muutamia liikkeitä meille. Näyttää helpommalta kuin on!

oobd_lush_glitter_madness_4

Joitain uutuuksia saatiin tuoksuteltua, mutta osa kevään uutuuksista jäi itseltäni pimentoon.

oobd_lush_glitter_madness_5

Lapsi – ja lapsenmielinen – innostuisi Tooth Fairy -hammastahnajauheesta (näkyy minun ja siskoni yhteiskuvassa takana). Oma lapseni tarvitsee fluoria, joten tietysti tätä voisi ripotella vaikka miedon hammastahnan päälle tuomaan mansikanmakua tai kimallusta.

oobd_lush_glitter_madness_6

Key Lime Pie -huulirasva tuoksui makean sitruksiselle, ehkä käyn näin huulirasva-addiktina sellaisen hankkimassa.

Golden Egg -kylpypallo on KULTAINEN. Se on kieritetty kultaisessa glitterissä, joten voitte kuvitella miltä kylpyvesi tulee näyttämään. Olisikin kylpyamme…

oobd_lush_glitter_madness_2

Yksi kevään uutuuksista uikin omaan goodie bagiini – nimittäin aivan ihanan sitruksisen tuoksuinen Sunrise-saippua. Mm-mmm!

Tässä vielä koko goodie bagin sisältö.

oobd_lush_glitter_madness_1

Ihania tuotteita! Mistä tekisi mieli kuulla ekana?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.