makeup

Luonnolliset kulmat

Sain ennen joulua eleven.fi:ltä testiin Teeezin kulmakarvavärin – tarkemmin Spoiled Rich Eyebrow Cream sävyssä Ash Velvet.

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_1

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_2

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_3

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_4

Pakkaus on aivan ihastuttava! Ihan pahvipakkauksesta asti värimaailma pysyy samana ja kauniina. Kyllä vain on kiva käyttää tuotetta, joka näyttää ulkoisestikin hyvältä.

Mukana tullut pieni sivellin ei mulla päässyt käyttöön, oli liian paksu, että sillä saisi piirrettyä nätisti kulmat.

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_5

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_9

Koostumukseltaan tämä on hieman pehmeämpää ja kermaisempaa kuin Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade. Toisaalta ainakaan Ash Velvetin pigmenttisyys ei ole niin raju kuin Anastasian – tällä ei helposti saa kulmista liian tummia.

Teeezin mukaan kulmakarvavärissä on vitamiineja, antioksidantteja ja ravinnetta kulmakarvoille. Mitä nämä sitten tekevät – en ainakaan lyhyen käytön aikana ole huomannut kulmakarvoissani mitään eroa.

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_8

oobd_teez_spoiled_rich_eyebrow_cream_7

Vaikka pigmentiltään tämä ei ole mitenkään raju, niin kyllä tällä kauniit – ehkä luonnollisemman näköiset – kulmat saa aikaiseksi. Itse en jaksa päivittäin leikkiä tällaisten vahamaisten tuotteiden kanssa, sillä kynät ovat paljon helpompia. Viikonloppuisin taas tartun näihin, jos haluan kulmiini jotain erilaista ja näillä saa helposti kulmaan eri sävyjä, kun käyttää muutamaa erisävyistä tuotetta.

teeez_spoiled_rich_eyebrow_cream_ash_velvet

Ash Velvet on hyvä vaaleat hiukset sekä vaalean ihon omaaville. Kiva, että näinkin vaaleita löytyy, sillä esim. Anastasina Blonde on helposti aivan liian tumma – varsinkin jos väriä ottaa vähänkin liikaa kerralla.

Pysyvyyden kanssa en huomannut ongelmia, kulmat näyttivät siisteiltä myös illalla. Kannattaa katsastaa, jos tällainen kulmakarvaväri on hakusessa! Tsekkaa myös Teeezin muut tuotteet!

Tuote saatu blogin kautta /
Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.