Uncategorized

Lumenen hyaluronitiiviste

Tämä on osittain vähän turha postaus, osittain ei. Eli siis kyseessä on Lumenen Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence. Ja tätähän ei siis enää edes tehdä. Miksi kerron tästä teille? Jatkakaa lukemista, niin selviää.

Lumenen Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence on ollut minulla oikeastaan päivittäisessä käytössä jo vähän pidempäänkin. Ja sitten Lumene päätti muuttaa nimeä – ja tietääkseni myös vähän koostumustakin (yksi parfyymiaine tiputettu pois, mutta myös yksi antioksidantti). Ja hinta nousi reippaasti. Uusi tuote maksaa noin 27 euroa. Sanotaan suoraan, että en tästä tuotteesta niin paljoa maksaisi – vanha alle 20 euron hintakin oli siinä rajoilla. Miksi?

lumene vitamin c hyaluronic acid essence

Vaikka kyseessä on hyaluronihappotiiviste – ja kaikkihan tietää, että hyaluronihappo on ihan kosteuttaja – niin en yhtään tiedä minkä kokoisia hyaluronimolekyylejä tuotteessa on. Jos ne ovat liian suuria, jäävät ne ihon pinnalle ja voivat jopa vetää ihosta kosteutta ulos. Tarpeeksi pienet menevät syvemmälle ihon pintakerrokseen, jolloin ne vievät kosteutta sinne mukanaan. Ja C-vitamiini ei pysy stabiilina tällaisessa purkissa.

No miksi sitten käytän tätä? Tässä on jo pelkästään mainitun hyaluronihapon lisäksi ihan tarpeeksi kosteuttavia ainesosia, se on öljytön ja tuntuu iholla upealta. Se kosteuttaa ihoani hyvin ja sopii meikin alle. Suosittelen kuitenkin, että tämän käyttää nopeasti (eli ei jemmaile vain erikoistapauksiin) sillä C-vitamiini muuttaa muotoaan nopeasti tällaisessa purkissa.

lumene vitamin c hyaluronic essence

Ja syy, miksi kerron teille tästä lopetetusta tuotteesta on se, että tämän löytää nyt lauantaina 1.4. Sokoksen 3+1 päiviltä hintaan 9,90 euroa! Jos missasit Cittarin aleista tämän – kuten minä – niin kannattaa suunnata Sokokselle. TAI jos tämänkin missaat, niin hinta vähän nousee Hulluille Päiville, nimittäin silloin hinta on 12,90 euroa.

Onko teidän rutiiniin päässyt tämä Lumenen tehotiiviste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.