makeup

Lumene True Passion Lip Color

Sain pari Lumenen uusista True Passion Lip Coloreista blogin kautta. Toista olettekin nähneet jo monta kertaa – vaikken sitä ole aina nimennytkään.

Minulle osui sävyt 1 Natural Light – Valon leikki sekä 5 Exquisite Touch – Ylellinen tunne. Lumenen nimet nyt ovat mitä ovat, mutta väreinä nämä molemmat ovat aivan ihania.

oobd_lumene_true_passion_lip_colour_1

oobd_lumene_true_passion_lip_colour_2

Valon leikki on vaaleanpunaiseen taittava nude ja Ylellinen tunne taas oranssin punainen.

oobd_lumene_true_passion_lip_colour_3

Näiden koostumus on hieman geelimäinen ja aivan ihanan tuntuinen huulilla. Pysyvyys näissä ei ole samaa luokkaa kuin mattamaisemmissa punissa, mutta itse en kokenut näiden myöskään juoksevan huulirajan yli heti kättelyssä.

Valon leikki on ehdottomasti oma suosikkini näistä – tämän olette nähneet useasti blogissa, rajauksilla ja ilman.

oobd_lumene_true_passion_lip_color_valon_leikki

Punaisesta mulla ei ole kuvaa huulilla, sillä en ole tajunnu sellaista ottaa ja tähän hätään en edes löytänyt koko huulipunaa. Kyllä se jostain löytyy ja sitten saatte kuvan! Suosittelenkin katsomaan näiden sekä muiden sävyjen huuliswatchit vaikka naapurista, Siamese Lipstick -blogista.

Onko teillä kokemusta näistä?

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 Comments

  • Emma

    Oon käyttänyt tuota Valon leikkiä ihan non-stop siitä asti kun sen sain! Ihan älyttömän hyvä sävy ja kiva koostumus. Mulla on myös tuo oranssinpunainen, mutta sitä vähän arkailen kun sävy on aika ärtsy 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.