lifestyle,  makeup

Lovecraft

Tänään tulee tällainen vähän pikaisempi postaus, jossa kuvituksena viimeiset meikkiotokset ennen kuin poskesta poistettiin tuo läiskä. Tuon jälkeen ihonhoitokin on ollut vaikeampaa, puhumattakaan mistään meikkaamisesta. Töihin vedän kulmat ja ripset, siihen se jääkin.

Silmämeikkiin on näissä kuvissa käytetty Naked 3 -palettia ja huulilla siis Kat von D:n nestemäinen Lovecraft – tämä löytyy multa myös Studded Kiss -formulana. Sävy on sopivan vaaleanpunainen mulle, en yleensä tykkää itselläni vaaleanpunaisista huulista – enää, joskus niitäkin tuli käytettyä.

lovecraft

lovecraft

Ja muuten täytyy tässä nopeasti antaa myös Jorville iso käsi, en ole koskaan saanut alle viikossa lähetteestä jo tutkimus- ja lääkäriaikoja. Mulla siis jatketaan edelleen posken säryn, kuumotuksen, turvotuksen ja nyt myös leuan kivun tutkimista. Tällä kertaa luvassa on helmikuussa magneettikuvaukset sekä maaliskuun alussa neurologi. Ja yllätyksenä tuli, että menen takaisin KNK-lääkärille, neurologi todella joutui selittämään mulle, että papereissa lukee että mun toinen puoli nenän onteloista on paljon kapeampia kuin toiset. Eli vuosien jälkeen selvisi täysin väärältä lääkäriltä miksi mulla valuu limaa kurkkuun koko ajan ja välillä tuntuu, että nenä tukossa enkä saa henkeä kuin toisella puolella. Tätähän siis ei edellinen KNK-lääkäri maininnut sanallakaan, vaikka hänellä kävin TT-kuvien takia. No, voi olla ettei tälle mitään tehdä, mutta ainakin nyt itse tiedän mistä kaikki johtuu. Ja siis lähetteessä luki tarpeen vaatiessa KNK-lääkärille, Jorvi päätti sitten että sekin on käytävä vielä tässä ennen magneettikuvia.

lovecraft

Ja tätä kirjoittaessa vasen käsi särkee eli taas selässä joku jumissa tai tulehtunut. Enkä voi edes syyttää salilla käyntiä kun en ole saanut käydä tikkien laiton jälkeen.

Jos vaikka huomiseksi saisi jonkun järkevämmän postauksen ulos. Oikein hyvää viikonalkua kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.