makeup

I Love Me -meikki ja miniminisaalis

Kävin kuin kävinkin perjantaina I Love Me -messuilla. Olin kyllä kahden vaiheilla siinä vaiheessa, kun lääkäri määräsi antibiootit ja kertoi lämmön olevan yli 37, mutta pakkohan se oli nyt käydä katsomassa järkyttävä Jeffree Star -hulina.

Meikki oli helppo tehdä, kun halusi kunnolla testata uusia tuotteita. Niinpä silmille pääsi taas Colourpopin My Little Pony -paletti ja naamalle Fenty Beautyn meikkivoide. Meikkivoiteesta vielä tällä viikolla lisää, jos kiinnostaa.

i_love_me meikki

i love me meikki

i Love me meikki

Tällä kertaa päätin tehdä vaaleamman ja neutraalimman halo-meikin. Keskelle luomea lisäsin vähän Cherries Jubilee -luomiväriä. Ensin meinasin myös laittaa irtoripset, mutta lopulta en jaksanut alkaa säätämään niiden kanssa. Niinpä mentiin aika pelkistetyllä meikillä. Myöskin huulet vaihtuivat tummasta punasta Ponylandin lilaan kiiltoon kultaisella ja pinkillä glitterillä.

Niin ja ne ostokset? Mä pääsin halvalla. Mukaan lähti I Love Me -messuilta vain Flint (itse tarraharja sekä kaksi täyttörullaa hintaan 12,90 euroa) sekä neljä metrilakua. Toisaalta, olin loppua kohden jo niin väsynyt, etten jaksanut kiinnittää mihinkään huomiota. Harmittaa, mutta eipähän ainakaan tullut ostettua turhia.

Miten teidän messut meni?

One Comment

  • Maria Glow

    Kiva oli pikaisesti tavata messuilla! Harmi, ettei messukunto nyt ollut ihan toivotunlainen. :/ Tää on just sitä pahinta flunssa-aikaa ja itselläkin vähän kurkkua kyllä kiristeli. Onneksi kuitenkin suuremmalta flunssalta vältyttiin (ainakin toistaiseksi). Paranemisia sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.