skincare

Loskainen aamu lanseeraustilaisuudessa – akne ja aurinkotuotteet

Kävin edellisviikolla Pierre Fabren PR-tilaisuudessa, jossa lanseerattiin Avénen aurinkosuojatuotteita sekä Ducrayn akneihon tuotteita. Akne ja aurinko suoja = elämäni, niin pakkohan sinne oli päästä.

Ihanasti tuona tiistaiaamuna päätin lähteä aikaisemmalla bussilla Matinkylään, että ehdin aikaisempaan metroon ja Tapiolasta aikaisempaan bussiin, etten vaan myöhästy. No, se bussi Tapiolasta Kuusisaareen kesti yli puoli tuntia, pelkästään Tapiolanaukiolta Kehä I:lle kesti 25 minuuttia. Eli myöhästyin, mutta onneksi ohjelma ei ollut vielä alkanut. Sain vähän aamupalaakin, kunnes siirryttiin kuuntelemaan Ihosairaalan iholääkärin luentoa aknesta.

Itse olen syönyt teininä Roaccuttan-kuurin ja tämän jälkeen aina silloin tällöin kärsin finneistä, mutta esim. selkäni on täynnä arpia, jotka akne jätti jälkeensä. Ja koska viimeisin biotiinikokeilu päättyi moneen erittäin kipeään finniin, niin oli kiva istua akneluennolla iso finni otsassa (tietysti se oli otsassa). Olen oikeastaan kokeillut kaikkia paitsi antibiootteja aknen hoitoon, onneksi en ole joutunut syömään enää toista Roaccuttan-kuuria, oma kokemukseni oli sen verran inhottava, etten ihan heti suosittele sitä. Minulle siis tuttuja nimiä olivat retinolit, atselaiinihappo ja bentsoyyliperoksidi. Kaikki löytyvät omasta ihonhoitorutiinista (ei kaikkia kerralla eikä joka päivä, atselaiinihappo on varsinkin kuuriluontoisesti käytössä).

ducray keracyl

Tämän jälkeen tutustuimme itse uutuustuotteisiin. Ducraylta ilmestyi voide, joka olisi erittäin paljon auttanut minua Roaccuttan-kuurin aikana, sillä se on tarkoitettu käytettäväksi juurikin sen kanssa yhdessä – kosteuttaen erittäin reippaasti kuivuvaa ihoa. Muistan kyllä, että ei silloin 90-luvun lopulla/2000-luvun alussa ihan hirveän paljon ollut vaihtoehtoja aknetuotteissa – se oli lähinnä Clearasil-kamaa. Nykyään on vaikka mistä valita, internetkin on pelastanut paljolta – jos ei Suomesta saa, niin ulkomailta voi saada. Ducrayn aknesarjaan kuuluu neljä tuotetta – pesuneste, hoitovoide, hoitovoide isotretinoin-voiteen käytön kanssa sekä huulirasva.

Avénen tuoteperheeseen lanseerattiin aurinkovoideöljy, joka kuulostaa hyvältä. Se ei jätä ihoa öljyisen näköiseksi, mutta ei myöskään jätä vaaleaa pintaa iholle. Kesää odotellessa! Avénen oranssissa aurinkotuoteperheessä on fotostabiili kemiallinen suoja ja valkoisissa (erittäin herkälle iholle tarkoitetuissa) fysikaalinen suoja.

avene

avene

Oletteko tienneet, että jos tuotteessa ei ole käytetty Avéne-vettä, niin missään purkissa ei lue Avéne? Itse en ollut tajunnut, logo on sama, mutta esim. värillisessä aurinkobalmissa ei lue Avéne kannessa. Oppia ikä kaikki.

Olen jotenkin tosi innoissani kokeilemassa kaikkia uutuustuotteita, ehkä saatte raporttia myöhemmin, kun olen näitä vähän aikaa testaillut. Viimeistään loppuneissa tuotteissa.

Onko teitä kiinnostanut joku viimeaikainen lanseeraus erityisen paljon?

2 Comments

  • Salka

    Mä itseasiassa korkkasin tuon Akne-linjan putsarin ja täsmätuotteen heti käyttöön ja olen varovaisen innostunut niistä. Oma ihoni hepuloi välillä milloin mistäkin, ja heti tilaisuuden jälkeen sain kivan ohimonäppykohtauksen, johon tuotteet ovat tuntuneet auttavan. Tuo täsmätuote on muuten yllättävän kosteuttava! Tai siis en olettanut sen olevan sellainen millaiseksi se on osoittautunut 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.