makeup

L’Oreal Paradise Extatic

Tätä ripsaria on odotettu Euroopan markkinoille jo kuukausia. Siitä asti, kun Lash Paradise ilmestyi Youtubeen ja ulkomaisiin blogeihin, on Suomen kosmetiikkablogiskenessä odotettu sen saapumista myös rapakon tälle puolelle. Tai sitten tilattu sitä Jenkeistä asti.

Euroopassa aika usein tuotteiden nimi vaihtuu, mutta Paradise-nimi pysyi. Pakkauskin on hieman erilainen, mutta silti vaaleanpunainen. Koska tätä on verrattu niin paljon Too Facedin Better Than Sexiin, että oli itsekin pakko ottaa selvää, että onko tämä samanlainen. Tietysti pakkauksen vaaleanpunainen väritys vähän toi mieleen BTS:n, mutta L’Orealin pakkaus on pelkkää muovia ja todella kevyt verrattuna BTS:ään.

loreal_paradise_extatic_lash_paradise

Itse harja on tässä se THE juttu, minkä takia tätä luultavasti eniten verrattiin BTS:ään – ja itselleni harja tuo mieleen myös Marc Jacobsin Velvet Noir -ripsarin harjan. Ja harjan nähtyäni, on se samalla tavalla hieman tiimalasin muotoinen, mutta vähemmän kuin BTS:n harja, joka on tosi iso ja tosi jyrkästi tiimalasin muotoinen. Tämän takia harja muistutti hieman enemmän Velvet Noirin harjaa.

Itse ripsiväri ei ole liian märkää ja se on helppo levittää ripsiin ainakin omaan silmänmuotoon sopivalla harjalla. Tämä on mielestäni reilusti enemmän tuuheuttava kuin pidentävä. Omissa ripsissäni (joissa on vielä ripsipermanentti) en huomannut kauheasti pidentävää vaikutusta. En myöskään pystynyt testaamaan sitä, kuinka hyvin tämä pitää ripsissä taivutukset, sillä ripsipermanentti ei repsahda kuten normaalit taivutukset. Tätä voi kerrostaa, mutta omissa ripsissäni kerrostaminen teki niistä vain tuuheammat, mutta erottelukyky ei riittänyt harjalla – käytän tätä vain siis yhden kerroksen kanssa.

loreal_paradise_extatic_lash_paradise

Sen sijaan olin erittäin innoissani siitä, että hikoillessakaan tämä ei valunut, tuhriintunut tai rapissut alaluomille. Ripset näyttivät yhtä hyviltä kuin vasta laitettuna. Tämä oli myös helppo poistaa ripsistä, sillä tuote ei ole vedenkestävä.

Too Faced Better Than Sex on ollut yksi lempiripsareistani jo pidempään, niin on myös Marc Jacobsin Velvet Noir. Tässä on kuitenkin erittäin hyvä haastaja ihan supermarketista. Itse kuitenkin taidan ostaa jompaa kumpaa kalliimpaa – ja vaikeasti saatavampaa – jatkossa, sillä kumpikin niistä on cruelty free, vastoin kuin L’Orealin tuotteet.

loreal_paradise_extatic_lash_paradise

Ostin oman ripsarini Citymarketista ja hinta oli 14,90 euroa.

Kiinnostaako tämä ripsiväri vai onko tullut jo kokeiltua?

4 Comments

  • Sissi

    Munkin ripsissä tää oli enemmän tuuheuttava kuin pidentävä. Itse en taivuta ripsiäni, mutta uskoisin tämän varmasti suoristavan taivutukset, sillä omat ripset jäivät piikkisuoriksi tällä. Moni muu ripsari kuitenkin tuo edes jotain kaarevuutta ja taipuisuutta ripsiini.

  • Martina

    Muuten tosi kiva, mutta mulla kuivahti parissa viikossa 😮 Olin vähän yllättynyt (ja pettynyt). En tiä osuiko joku maanantaikappale vai mitä, mutta se muuttui märästä liki tahmeaksi tosi nopeasti. Harmi heittää pois :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.