body,  makeup,  tools

Loppuvuoden loppuneet

Vielä ehtii esitellä teille viime vuoden puolella loppuneita tuotteita. Kuten yleensäkin, niin loppuneiden joukossa oli sekä suosikkeja että ihan ok -tuotteita. Suoranaisia inhokkeja en ihan helposti löydä tai ne lähtevät nopeasti kiertoon.

batiste_evo

Batisten ihana Tropical on taas vaihteeksi loppuneiden joukossa. Näitä tulee edelleenkin ostettua uudestaan ja uudestaan. Tämä on myös edelleen lempituoksuni. Evon Ritual salvation shampoo ja hoitoaine* tuli käytettyä reissuissa ja ihan ok olivat, mutta en ostaisi näitä täysikokoisina, sillä olen löytänyt parempia tuotteita omille hiuksilleni.

rituals_mitchum_yotuel

Ritualsin The Ritual of Sakura -käsienpesuaine oli kiva, mutta tuoksu liian vaatimaton minulle. Jos tuoksu olisi aavistuksen voimakkaampi, niin ostaisin varmasti lisää. Pirkan Lady Shave oli ihan hyvä siihen, mitä sen pitääkin tehdä. Ostan kuitenkin jatkossa – jos mahdollista – niin Gilletteä. Oriflamen Feet Up on tosi vanha purkki ja tämä tuli käytettyä vähän pakottamalla loppuun. Hyvä tuote, mutta se aina unohtui jonnekin laatikon perälle. Mitchumin deodorantti on ehkä paras pitämään minulla kainalot kuivina ja tuoksuttomina. Tämä kuitenkin jättää pahat valkoiset läikät kainaloihin. Pitää testata seuraavaksi geeliversiota, jonka pitäisi olla väritön. Yotuelin hammastahnat ovat todella hyviä hampaiden valkoisuuden ylläpitämiseen ja näitä ostan uudestaankin – Snowmintia löytyy jo uusi tuubi.

pixi_caudalie_missha_philosophy

Meikinpoiston ja ihonpuhdistuksen saralla loppui ihan mukavasti tuotteita. Philosophyn Purity made simplen* kanssa en ihan päässyt yhteisymmärykseen. En vain ymmärrä miksi jonkun ihonpuhdistuksen tuotteen pitää olla näin voimakkaasti tuoksuva – tuoksuu ihan parfyymilta. Enkä myöskään huomannut tämän olevan mitenkään ihmeellinen ainakaan omalla ihollani. Käytössä on tällä hetkellä vielä toinen tällainen miniversio, en ostaisi omilla rahoillani. Pixin Nourishing Cleansing Balm oli kiva tuttavuus, vaikkakin hieman hankala pestä välillä kasvoilta pois. Tällä kuitenkin sai meikin pois sekä hierottua kasvot hyvin. Voi olla, että ostan tulevaisuudessakin, tällä hetkellä kuitenkin kolmisen puhdistusvoita testissä/käytössä. Caudalíen Make-up removing cleansing oil oli todella hyvä! Olin tosi yllättynyt kuinka hyvä tämä oli. Jos tulee joskus aika, kun pitää ostaa uutta, niin tämä voi hyvinkin olla listalla. Sen sijaan Misshan Perfect BB Deep Cleansing Oil ei pääse jatkoon. Tämä kirveli niin pahasti silmiäni, etten voinut käyttää tätä kuin muualle kasvoihin. Muuten poisti meikit ilman minkäänlaista ongelmaa, mutta ei vain sopinut herkille silmilleni. Ja Pirkan puhdistusliinat, tarvitseeko edes puhua näistä – edelleen hyvät.

clinique_paulas_choice_ladykin_VICHY

Ihonhoidon saralla loppui kaksi ehdotonta suosikkia – Cliniquen Moisture Surge Face Spray sekä Paula’s Choice Clear Anti-redness Exfoliating Solution. Molempia on uusi pullo käytössä. Olen ostanut uudestaan monta kertaa ja tulen ostamaan. Nämä vain tehoavat omaan ihooni hyvin. Suosittelen siis kokeilemaan! Ladykin Vanpir Dark Repairing Water Mask on ihan ehdoton yönaamio. Kosteuttaa tosi hyvin ja tuntuu kasvoilla ihanalta. Imeytyy myös nopeasti, joten iho ei tartu tyynyliinaan kiinni. Pitää ehkä ostaa toinen vampyyripurkki. Vichy NormaDerm Nuit* oli käytössä aina, kun iho pääsi räjähtämään käsiin ja tämä kyllä auttaa iho-ongelmien rauhoittumisessa. Tämä on jo toinen purkki, jota olen elämäni aikana tätä käyttänyt.

urban_decay_marc_jacobs_smashbox_nyx

Estée Lauderin Idealista Pore Minimizing Serum oli tosi outo. Käytin tämän loppuun meikinpohjustajana. Seerumina tämä ei toiminut ollenkaan ja pohjustajanakin oli ihan ok, mutta tiedän parempiakin. Urban Decayn Naked Skin -peitevoide on hyvä ja tulen ostamaan tätä lisää, tällä hetkellä haluan vain kokeilla muitakin peitevoiteita. Lavera Glossy Lips* on ihana, mutta tämä omani oli mennyt vanhaksi – haju muuttui selvästi. Tuoksu on näissä tosi hyvä ja tuntuvat oikeasti kosteuttavilta ja mukavilta huulilla. Eivät yhtään tahmaisia! Smashboxin Full Exposure -ripsiväri oli vähän nääh-kokemus. Ihan ok, muttei mitenkään lempiripsivärini. En tule ostamaan uudestaan. Marc Jacobsin Velvet Noir sitä vastoin oli IHANA! Pakko ostaa uusi, kunhan olen testannut välissä muitakin ripsivärejä. Tykkään, tykkään, tykkään. Lumene Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm tuo mieleen Clarinsin vastaavat ja täytyy myöntää, että tykkään Clarinsit kiilloista enemmän. Nämä olivat jotenkin tahmeita ja tämä yksilö jumahti purkkiin parissa kuukaudessa. Nyxin Micro Brow Pencil on todella hyvä ja hinta tosi alhainen. Tällä hetkellä kokeilen taas jotain muuta, mutta tähän kyllä palaan, kun tarvitsen hyvän kulmatuotteen, jonka saa helposti Suomesta – halvalla. Nude Beautyblender* oli tosi pehmeä, mutta tämä sopi joidenkin tuotteiden kanssa paremmin kuin “kovemmat” muut beautyblenderit. Tykkäsin myös siitä, että tästä ei irtoa väriä niin kuin esim. nyt käytössä olevasta punaisesta.

Oliko joukossa suosikkeja?

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.