body,  makeup,  skincare

Loppuneet – tammikuu 2016

Koitetaanpas tänä vuonna, että jos joka kuukausi loppuneiden kassin läpikäynti olisi mukavampaa kuin muutaman kerran vuodessa. Näin ainakaan blogipostaus ei ole ihan järkyttävän pitkä.

Tässä kuussa loppuneita / vanhoja tuotteita oli kahdeksan, joten ei mitenkään hirveästi.

loppuneet_tuotteet_l'occitane_garnier_la_roche-posay_clinique

Yksi talven suosikeista loppui jo alkukuusta – L’Occitanen mantelisuihkuöljy. Aivan ihanan kosteuttava talvella. Onneksi tätä on toinen pullo jemmassa!

Garnierin deodorantit ovat omia suosikkejani ison pallon takia. Eivät tahraa, eivät kutita ja toimivat hyvin.

Sitten yksi surullisista loppuneista – La Roche-Posayn Redermic R eli retinolivoide. Tämä on todella hyvä itselläni, ei saa naamaa punoittamaan tai kuivumaan. Nyt minulla on testikoko Paula’s Choicen retinolivoiteesta, mutta kohta pitää ostaa uusi. Suomesta vain on todella vaikea löytää mitään, tätäkään ei Suomesta saa, kysyin jopa L’Orealilta, mutta tätä ei kuulemma tule valikoimaan. Jos on suosituksia hyvästä retinolivoiteesta (ilman reseptiä), niin otetaan vastaan!

Cliniquen All About Eyes oli hyvä geelimäinen silmänympärsyvoide, mutta ei niin ihana talvella kuin tämän tuotteen Rich-versio.

loppuneet tuotteet_clarins_kubiss_mac

Ripsareita oli kaksi loppunutta ja yhden vain heitin pois. Loppuneet olivat molemmat vedenkestäviä – Clarinsin Wonder sekä Kubissin Mesmereyes. Molemmat tekivät hommansa vedenkestävyydessä – kerrostan ripsareita, joten kumpaakaan en testin jälkeen käyttänyt yksinään, sillä kumpikaan ei ole tarpeeksi hyvä. Kubissin Fantasticeyesin heitin pois, sillä sitä ei tullut käytettyä.

MACin Technakohl sävyssä Graphblack loppui – nämä ovat todella hyviä, ärsyttää vain että nämä eivät käy Back2MACiin.

Ovatko nämä lyhyemmät kerran kuukaudessa ilmestyvät loppuneet-postaukset parempia kuin noin neljää kertaa vuodessa ilmestyvät pidemmät?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.