body,  makeup

Loppukevään loppuneet

Loppuneitakin tulee nyt kahden kuukauden edestä – huhtikuussa loppui vain muutama tuote, joten toukokuussa loppui sitten kunnon kasa.

oobd_toukokuu_loppuneet_tuotteet_

Hiustuotteita loppui vain yksi – Batisten kuivashampoo, joita nyt näyttää loppuvan melkein joka kuukausi. Tällä kertaa tuoksuna Oriental, jossa oli ihan kiva kukkais-/hedelmätuoksu.

oobd_toukokuu_loppuneet_tuotteet_

Meikkejä loppui (tai heitin pois) ihan kiitettävän määrän. Ensimmäisenä loppui Diego Dalla Palman Rice Powder – eli ihan talkkipuuteri. Tämä oli ihan hyvää, mutta tätä oli tosi vaikea saada rei’istä ulos hakattua. Käytin tätä myös baking-tekniikkaan ja hyvin toimi!

Oli jo aika heittää Beautyblender pois – en ole aukaissut tätä, en myöskään pessyt viimeisen käytön jälkeen, joten sen takia tahriintunut. Ja nuo mustat ovat vain nukkaa, joita kerryttänyt loppuneet-kasassa kieriessään.

Oriflmane kulmakarvaduo oli jo niin vanha, että sieti lähteä pois. En oikein päässyt puuterin kanssa koskaan kavereiksi – vahaa käytin enemmän jossain vaiheessa. Tästä meni kansikin jo rikki kauan aikaa sitten, joten en halua enää säilyttää.

Urban Decayn Naked Skin -peitevoide on hyvä, vaikka itse tykkään enemmän Narsista, mutta koska sitä ei saa Suomesta ja on kalliimpi, niin tämä ajaa asian hyvin. Ostin jo uuden!

Mirabella Outshine -huulikiilto oli kiva, mutta tämä oli vuotanut korkista ja kerännyt kaikkea mönjää siihen ympärille, joten päätin heittää pois.

Myös Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion loppui toukokuussa ja pääsin korkkaamaan viime syksynä UD:n lanseerauksesta saadun samanlaisen. Eli toimivaa kamaa.

oobd_toukokuu_loppuneet_tuotteet_

Kasvotuotteista surullisin loppu oli – taas – Cliniquen Moisture Surge Face Spray. Aivan ihana kasvosuihke – ja pakko oli ostaa 20% alepäiviltä uusi. Eli edelleen kasvot pysyvät kosteutettuina.

Lumenen puhdistusliinat ostin Englannin reissuun ja käytin loppuun swatchien poistoon käsistä. Toimivat hyvin vesiliukoisella meikillä. Pirkan puhdistusliinat ovat tälläkin hetkellä käytössä meikkipöydällä. En yleensä näitä käytä meikinpuhdistukseen, mutta matkoilla nämä ovat käteviä.

Avenen Soothing -silmänympärysvoide teki tehtävänsä ja oli kosteuttava, mutta tällä hetkellä kokeilussa Verson silmänympärysvoide, joka jo nyt on ottanut paikkansa sydämessäni.

Huulirasvoista loppui Carmexin kirsikkaversio sekä Nivean kookoksinen Lip Butter. Carmex hoitaa huulia paremmin, Nivea tekee suojan huulilleni, jotta kosteus ei katoa. Molempia löytyy edelleen kaapista, vaikkakin iltaisin näiden paikan on ottanut uusi Guerlainin Super Lips.

oobd_toukokuu_loppuneet_tuotteet_

Dödöjä sitten taas kuluikin. Garnierit, Rexonat ja Niveat toimivat itselläni ihan yhtä hyvin. Tykkään alaspäin seisovista, Nivea taisikin tulla LivBoxista.

Adidaksen Adipure taas oli ihan hirveä tuttavuus. Ensinnäkin en oikein tule toimeen suihkedödöjen kanssa, mutta pitkästä aikaa VUOSIIN haisin tämän kanssa hieltä. Yh! Oli ihan hirveää huomata se, onneksi tajusin kotona, en jossain liikenteessä.

Dolce-tuoksu oli kiva ja taitaa olla toinen tällainen minulle. En kuitenkaan täysinäistä tule ostamaan, mutta kyllä nämä käyttää mielellään. Ja tällaiset pienet putkilot on helppo heittää laukkuun.

oobd_toukokuu_loppuneet_tuotteet_

Gilletten karvojenajogeeli loppui taas. Käytin tässä välissä pelkkää suihkugeeliä, mutta pakko oli ostaa uusi tällainen, koska näillä sheivaaminen onnistuu vain paremmin.

Vaselinen spray-voiteet ovat ihania! Minulta löytyy vielä keltainen purkki, joka tulee käyttöön kanssa. Nämä sprayt ovat laiskan rasvaajan pelastajia!

Lushin Snowman piti heittää pois, sillä tämä täyttyi nesteellä eli luultavasti meni vanhaksi ennen kuin ehdin käyttää. Oli myös vuotanut kassiin, jossa pidän suihkugeelejä.

Myös philosophyn yli vuoden vanha Pumpkin Icing loppui lopultakin. Tämä kyllä kesti käytössä! Tuoksu hyvältä, mutta ei sitä aina halua tuoksua leivoksille ja mausteille. Koostumukseltaan todella paksua – tämä toimii myös kylpyvaahtona.

Oliko mukana teidän lemppareita?

Osa tuotteista saatu blogin kautta

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.