body,  hair,  makeup,  skincare

Lokakuun loppuneet

Nyt kun synttäriviikko on ohi, niin on aika palata normaalin blogiohjelman pariin – nimittäin lokakuun loppuneet tuotteet esittelyssä tänään. Kiitos vielä sitä ennen kaikille arvontoihin osallistuneille. Muutama on vielä auki, joten kannattaa käydä osallistumassa!

Mutta käydäänpä läpi viime kuun roskia. Aloitetaan vaikka meikeistä, sillä niitä loppui (tai heitettiin menemään) monta. Olen käynyt aika reippaalla kädellä meikkejäni läpi ja heittänyt paljon vanhoja roskiin – en todellakaan säästänyt niitä kaikkia tähän postaukseen, varsinkin huulituotteita lähti paljon roskiin.

loppuneet_ripsivärit_roskat

Ripsivärejä loppui/kuivahti neljä kappaletta. Benefitin Roller Lash -miniversio oli hyvä, muttei niin hyvä, että ehkä ostaisin täysikokoisena. Tai en tiedä. Tämä oli ihan hyvä, muttei säväyttänyt mitenkään erityisesti. Nykyään olen tottunut myös vesiliukoisiin ripsiväriin ja ehkä ihoni on kuivempi, sillä ne eivät sottaa yhtä paljon kuin ennen. Tämä erotteli ripset kauniisti, mutta jotain jäi uupumaan. Avon Mark Spectralash -ripsiväri ei oikein vakuuttanut minua. En huomannut juurikaan eroa eri asentojen välillä. Givenchyn Noir Couture Volume oli aika meh. Itse harja on tosi oudon mallinen, joten sain aina sohaistua sillä luomeen. Jos sain tätä kauniisti ripsiin, niin ripset näyttivät kivoilta, mutta harjan kanssa vehkaaminen ei innostanut. Revlon UltraVolume* vedenkestävänä versiona oli hyvä, käytin tätä kesällä salilla eikä mitään ongelmaa pysymisessä. Yksinään ei tämä nyt ihan hirveästi volyymia anna, mutta tykkäsin tästä kyllä.

loppuneet_marc_jacobs_roskat

Marc Jacobsin Brow Wow -kulmakynä sävyssä Ash Brown on ollut yksi lemppareitani. Ja yksi odottaa ihan upouutena laatikossa korkkaamista. Tämä on halvempi kuin Benefitin vastaava (vähän ihmettelen, mutta on) ja toimii ihan yhtä hyvin. Niinpä mieluummin ostan tämän. YSLin Rouge Volupté sävyssä 2 Sensual Silk oli pitkään lempinudeni, mutta se on aivan liian vanha enää käytettäväksi. Kyseessä on ollut testeriputkilossa tullut, tämän takia muovinen kansi. Tämän koostumus on tosi kermainen ja vähän kiiltävä, mutta aivan ihana huulilla. Clarinsin edelliskesän Daily Energizer Lovely Lip Balm tuli lopultakin käytettyä loppuun. Tämä ei toiminut minulla huulirasvan sijaan, sillä tämä oli liian kuiva siihen. Sen sijaan käytin sitä no makeup makeup -päivinä, kun halusin vähän huulille väriä.

loppuneet_roskat_lokakuu

Maybellinen Fit Me -poskipuna sävyssä Medium Rose on jo toinen laatuaan. Tällä kertaa tuo alkoi täysin murustua sen jälkeen, kun keskelle tuli isompi kolo. Kaunis sävy, sopii tosi hyvin poskipunaa pelkääville, sillä pigmentti on aika heikkoa – ei voi saada pelleposkia. Epämääräisen valkoisen jauheen (irtopuuteri) peitossa oleva beautyblender on korvattu valkoisella versiolla. Tämä OLI punainen, siis kirkkaan punainen. Nämä ehkä hieman luovuttavat pigmenttiä pesuissa. Nyx HD -peitevoide on yksi suosikeistani. Se on kevyt, mutta peittää tarpeeksi (itse en kärsi tosi tummista silmänalusista) ja näyttää kauniilta monen tunnin jälkeenkin. RVB LAB The Make Up Camouflage -meikkivoide* oli ihana tuttavuus. Täysin unohtanut tämän 20+ meikkivoiteen joukkoon enkä tajua miksi – tämä peittää hyvin, mutta näyttää iholta kauniilta. Ei ole paksua, ei liejuunnu eikä hapetu. Two thumbs up!

loppuneet_roskat_vartalo

Vartalotuotteista loppui kaksi – aivan ihana Vaselinen vartalovoide sekä Ritualsin käsisaippua. Vaselinen Intensive Care Essential Healing -vartalovoide tuoksuu hyvältä ja imeytyy nopeasti. Tämä jättää ihoni todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Eikä tätä ole todellakaan hinnalla pilattu! Rituals Infinity -käsienpesuaine oli ihan ok. Jotenkin odotin enemmän – enemmän tuoksua ja enemmän ylellistä fiilistä. Jotain jäi uupumaan. Mieluummin ehkä ostan tulevaisuudessa halvempia käsienpesunesteitä – tai sitten en, koska jossain pitää hifistellä.

batiste_bare

Oliko yllätys? Ei varmaan. Pakkohan nyt yksi Batiste on loppua per kuukausi. Bare on edelleen paras!

loppuneet_loccitane_clinique_loreal

L’Occitanen Pivoine Pure -kasvojenpesuvaahto* pesi naaman hyvin, muttei jättänyt kiristävää oloa jälkeensä. Tuoksu oli kukkaisen mieto ja käytin tämän mielelläni loppuun. Vaahto ei kylläkään toimi Clarisonicin kanssa ja välillä huomasin, että iholla oli liikaa öljyä meikinpoistosta, sillä vaahto välillä hävisi iholle. Clinique Take The Day Off -silmämeikinpoistoaine – klassikko ja paras silmämeikinpoistoaine, mitä olen kokeillut. En ihan hevillä tästä luovu. L’Orealin uudet Rare Flowers -puhdistusliinat olivat kivoja, tuntuivat hyvältä kasvoilta ja poistivat meikin hyvin. Eivät ärsyttäneet silmiä. Voi olla, että tulen ostamaan näitä lisää, mutta tällä hetkellä käytössä olevat Cliniquen liinat ovat vain liian hyviä (ja liian kalliita).

bioderma_sebium

En muista kuka tätä kehui Youtubessa, mutta Bioderman Sébium Mat Control -voide lähti mukaani yhdeltä reissulta. Tämä oli raikkaan tuntuinen iholla ja kosteutti kesällä tarpeeksi. En nyt sanoisi, että tämä mitenkään ihmeellisen paljon mattaa ihoa, mutta kevyen koostumuksen ansiosta iho oli kosteutettu muttei kiiltävä. Ehkä ensi kesäksi voisin hankkia tätä uudestaan.

Oliko loppuneiden joukossa omia suosikkeja?

Sisältää affiliate-linkkejä / *-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.