makeup

Logania katsomassa

Lopultakin päästiin lauantaina katsomaan Logan. No siis, leffa myöhäistyi teknisten ongelmien takia noin 10 minuuttia ja väliin jäivät mainokset – mutta eipä haitannut. Onneksi sentään nähtiin Deadpool-mainos, jonka olen nähnyt jo kuinka monta kertaa. Vasta tällä kerralla tajusin, että seinillä oli Logan-elokuvan mainosten lisäksi Firefly-postereita.

Mutta siis, koska leffan mainosjulisteessa sävyt olivat oranssihtavat, niin oli meikkinikin. Ja varustauduin pieneen itkuun vedenkestävällä rajauksella. Ja olihan se surullinen – viimeinen Hugh Jackman-leffa Wolverinena ja Sir Patrick Stewart Professor X:nä. Voitte kuvitella mitä tapahtui.

Mutta siis meikkiin – luomivärit ovat Makeup Geekin Peach Smoothie, Chickadee sekä Cocoa Bear.

logan_orange_makeup

logan_orange_makeup

logan_orange_makeup

Mun iho näyttää sikahyvältä näissä kuvissa ja se on vain yhden tuotteen ansiosta – Darling Girl Mineral Veil, jota käytin tässä puuterina. Ongelma on, että sitä ei enää saa. SURKU! Darling Girlin omistaja kylläkin lupasi katsoa löytyykö varastosta vielä purkki tai pari, aion ostaa kaiken mitä löytyy.

Korostuspuuterina käytetty Beccan Pearliä, joka on aivan ihana. Huulilla Laura Mercierin Baby Lips -rajauskynän päällä Soap & Gloryn 5th Avenude.

Oletteko nähneet Loganin? Tuliko itku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.