body,  skincare

L’Occitane Shea Hand Cream – enemmän kuin lahja

Tuote saatu PR-näytteenä

Sain L’Occitanelta viestiä liittyen heidän uuteen hyväntekeväisyysyhteistyöhönsä liittyen. Olen jo pidempään ajatellut tehdä postausta, jossa kerron yleisesti eri brändeistä ja mihin hyväntekeväisyyksiin heiltä menee rahaa, mutta siitä tulee ihan oma postauksensa. Nyt keskitytään L’Occitanen Shea Hand Cream -voiteeseen.

Ja tämä(kään) postaus ei ole L’Occitanen sponssaama, ja kirjoitan tästä vain siksi, että unohdin laittaa tämän esille jo heti marraskuussa. Seuraava postaus on sitten jostain muusta brändistä, lupaan.

L’Occitanen yhteistyökampanja UNICEFin kanssa on voimassa marras-joulukuussa – eli vielä ehtii tukea tätä kampanjaa!

L’Occitane tukee UNICEFin työtä A-vitamiinin turvaamiseksi lapsille. A-vitamiinin puutos voi pahimmillaan johtaa sokeutumiseen.
Marraskuusta alkaen tuemme Shea Hand Cream -käsivoiteemme (75ml ja 150ml) avulla.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä Shea Hand Cream 75ml ja 150ml -käsivoiteesta 1€ UNICEFille.

l'occitane shea hand cream

Itse Shea Hand Cream on erittäin hyvä käsivoide ja itse tykkään L’Occitanen muistakin käsivoiteista. 20% Shea Hand Cream on todella kosteuttavaa ja ihoa suojaava voide, töissä käytän mieluummin jotain ohuempaa, mutta kotona ja varsinkin yötä vasten Shea Hand Cream on ihana. Vaikka tämä paksumpikin versio imeytyy aika nopeasti, niin se jättää ihon sen verran nihkeäksi, ettei tee mieli naputella koneella hetkeen laiton jälkeen.

Äitinikin, joka työnsä takia pesee käsiään usein ja on tekemisissä erilaisten pesuaineiden kanssa, tykkää L’Occitanen käsivoiteista. Niinpä suurin osa minun PR-käsivoiteistani on päätynyt hänen käyttöönsä – niin kuin tämäkin.

Shea Hand Creamiä on myös saatavilla kevyempänä 5% versiona Limited Edition -pakkauksessa, joka on tehty yhteistyössä Castelbajac Paris -muotitalon kanssa.

Mikä on teidän lempikäsivoide?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.