body

L’Occitane Shea Butter -uutuksia

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Sain testiin L’Occitanelta Sheavoi-tuotesarjan kaksi ihanaa uutuutta, nimittäin Shea Butter Shower Oilin sekä Shea Butter Ultra-Light Body Creamin. Spoilataan jo sen verran, että molemmat nousivat omissa sarjoissaan heti suosikeiksini. Miksi? Lue lisää, niin selviää.

Shea Butter Shower Oil oli ihana yllätys, sillä manteli-tuoteperheen suihkuöljy on ollut viimeiset pari vuotta oma suosikkini. Olin innoissani, kun huomasin, että suihkuöljy laajentui sheavoin puolelle. Mantelisuihkuöljyyn verratuna, tämä sheavoiöljy on paljon kosteuttavampi iholla eli varsinkin kuivaihoisille tämä on varmasti ihana tuttavuus. Manteliöljy oli minusta tuoksultaan miedompi ja se on myös hellävarainen koostumukseltaan. Mielestäni kumpikin toimii yhtä hyvin, sheavoi kosteuttaa hieman enemmän ja sen tuoksu miellyttää itseäni aavistuksen paremmin. Olen käyttänyt molempia sekä suihkugeelin sijaan että sheivaukseen – toimivat ihan yhtä hyvin. Kunnon hikitreenin jälkeen haluan kuitenkin puhdistusteholta vahvemmat tuotteet, mutta päivittäiseen suihkutteluun nämä sopivat todella hyvin.

loccitane shea butter shower oil ultra-light body cream

Moni varmaan tietää, että minä en tykkää yhtään vartalovoiteista. En tykkää niiden tahmaisuudesta tai siitä, että sivelen vastapestylle iholle jotain tuotetta. Edelleen suihkutettava vartalovoide on suosikkini, mutta tällaisessa purkkisarjassa uusi Shea Butter Ultra-Light Body Cream on ihan ykkönen! Kun en edelleenkään omista kuivaa ihoa, niin tämän kosteustehot ovat todellakin nappiin oman ihoni tarpeiden kanssa. Tässä tuoksu on ihana ja se jää iholle mietona, muttei sotkeudu esim. parfyymin tuoksuun. Tämän lisäksi koostumus on todella hassu. Se on kuin ylivatkattua kermavaahtoa. Vaahto sulaa iholla nopeasti ja imeytyy jättäen ihon todella kosteutetuksi, muttei tahmeaksi – mistä plussaa! Tämä lupaa kosteuttaa ihoa 24 tuntia, mutta koska vielä ei ole talvi eivätkä jalkani ole kuivuneet, niin en osaa tuohon ottaa kantaa – muutenkin rasvaan aina kun muistan suihkun jälkeen – eli en siis todellakaan joka päivä.

Suihkuöljyn hinta on 19 euroa (250 ml) ja kevyen vartalovoiteen 35 euroa (200 ml). Öljyä tulen ihan varmasti ostamaan lisää varsinkin talvea varten, sillä tämän käytön jälkeen iho jää kosteutetuksi enkä ehkä tarvitse aina sitä vartalovoidettakaan – paitsi kuivimpina talvikuukausina.

Kiinnostaako sheavoiuutuudet? Ja onko ilmoitus PR-näytteistä/affiliate-linkeistä parempi tämän tekstin alla kuten vanhoissa postauksissa vai yläoikealla, kuten tässä postauksessa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.