makeup

Lisää NYXin huulituotteita!

Ensin voisin kertoa, että jos MACin Hot Chocolate jäi ostamatta, niin lähin löytämäni dupe parin minuutin vertailulla oli NYXin Jumbo Lip Pencil sävyssä Pecan. Kuulemani mukaan Colorpopin Stingraye on oikeasti lähinnä tätä, mutta koostumukseltaan nestemäinen huulipuna ja tilattavissa vain ulkomailta. Ostin Pecanin siskolleni, sillä hän olisi halunnut Hot Chocolaten. Sori vaan kaikille, mä ostin Helsingin Stockan viimeisen perjantaina. Sorry, not sorry.

Mutta itselleni ostamista tuotteista otetaan ensimmäisenä esille Matte-huulipunat. Näiden koostumus on matta, muttei ollenkaan kuivattava. Pysyvät hyvin ja ovat pigmenttisiä. Todella hyvä laatu! Purkki nyt on halpa, mutta eipä näitä ole hinnallakaan pilattu.

oobd_nyx_matte_lipstick_whipped_caviar_merlot

oobd_nyx_matte_lipstick_whipped_caviar_merlot

Whipped Caviaria kuvaillaan sävyillä muted plum, omasta mielestäni malvaan taittava rusehtava sävy. Eli juuri sellainen tämän hetken in-sävy. Whipped Caviar löytyy huulilta esim. tästä meikissä.

Merlot on kirkas luumuun taittava punainen. Aivan ihana! Oletin tätä tummemmaksik, mutta tämä on juuri sopivan kirkas. Merlot ollut käytössä tässä meikissä.

Soft Matte Lip Cream -sävyistä piti vielä ostaa Zurich, joka on aika täydellinen nude minulle.

oobd_nyx_smlc_zurich_1

oobd_nyx_smlc_zurich_

oobd_nyx_smlc_zurich_

Nyxin huulituotteet ovat ihan parhautta! Löytyy kyllä ihan varmasti sopiva väri jokaiselle ja koska koostumuksia on erilaisia, niin ihan varmasti ihastuu johonkin.

Mikä on teidän lempikoostumus huulituotteissa Nyxiltä? Itse tykkään molemmista yllä mainituista.

3 Comments

  • Karoliina

    Oma lemppari on ehdottomasti High Voltage punat, joista Flutter kiss on ihana nudesävy mun makuun, mutta niitäpä ei valitettavasti saa ainakaan vielä Suomesta. Mulla on myös yksi soft matte lip cream ja intense butter gloss, mutta en ole oikein sinut kummankaan koostumuksen kanssa. Kumpikin levittyy melko huonosti ja saa sutia useamman kerran ennen kuin puna on joka paikassa peitävästi ja myös aplikaattorit on vähän huonolaatuisia ja “epätasaisia”. Tai sitten mulle on vaan molemmista osunut jotkut maanantaikappaleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.