makeup

Lip Magnet – nestemäinen mattahuulipuna Giorgio Armanilta

Sisältää affiliate-linkkejä

Tilasin Eleveniltä muutaman tuotteen – joista piakkoin juttua – ja mukaan lähti myös Giorgio Armanin Lip Magnet -huulipuna uutuussävyssä Androgini.

Lip Magnet on erittäin kevyt mattahuulipuna. Se ei juurikaan tunnu huulilla ja kestää hyvin syömiset ja juomiset – paitsi rasvaista ruokaa, kuten mikä tahansa huulipuna.

Lip Magnet on neljä kertaa ohuempaa ja sisältää kaksi kertaa pigmenttiä verrattuna normaaliin huulipunaan. Tämän takia se on erittäin kevyttä ja pitkäkestoinen huulilla. Giorgio Armani lupaa tälle 8 tunnin keston ja voin kyllä tämän allekirjoittaa, niin kauan kuin vain pystyy tätä pitämään huulilla kahdeksan tuntia – huulirasva-addikti ei ilman huulirasvaa – eikä syö kauhean rasvaista ruokaa, niin tämä kyllä pysyy.

giorgio armani lip magnet androgini

Tuote on syntynyt näytöksen takahuoneessa, kun meikkitaitelija Linda Cantello, halusi yhdistää mallien huulille Maestro Fusion -meikkivoiteen keveyden ja joustavuuden sekä Lip Maestron värin.

Oudointa tässä huulipunassa oli applikaattori, sillä se on tosi kumimaisen jäykkä ja siinä on aika terävä kärki. Kärjellä on hyvä saada tarkat rajat huuliin, mutta totuttelua se vaatii normaaliin “doe foot” -applikaattoriin tottuneena.

Puna näyttää enemmän normaalilta mattaiselta huulipunalta, ei niinkään normaalilta nestemäiseltä mattahuulipunalta. Vaikea selittää, mutta ehkä te ymmärrätte mitä haen takaa. Kuvat otettu aika piakkoin levittämisen jälkeen, jonka takia puna ei näytä matalta.

giorgio armani lip magnet androgini

Itse sävy 508 Androgini on kauniin puuterimaisen malvaan taittava vaaleanpunainen. Halusin sävyn, jota voin helposti käyttää töissä – ja eihän niitä neutraaleja/nudeja punia ole koskaan liikaa.

Giorgio Armanin tuotteet ovat nyt saatavilla myös Eleveniltä. JA vielä tänään 20% alennus kaikista meikeistä Elevenistä! Jos on joku tuote nyt mietityttänyt, niin nyt on hyvä aika ostaa.

Oletteko te jo testanneet näitä Giorgio Armanin punia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.