skincare

Lierac Cleansing Oil

Sain Myyltä tämän öljyn, sillä hän ei siitä pitänyt. Niinpä ajattelin kokeilla, että onko tämä omalle naamalleni sopiva vai ei.

Pullo on yksinkertainen ulkomuodoltaan ja tekstitys on tyypillistä Lieracille. Pullo on mukavan keltainen ja läpinäkyvä, joten öljyn jäljellä olevan määrän näkee helposti. Yleensä nämä öljyt onkin pakattu läpinäkyviin pulloihin. Pumppua joudun painamaan muutaman kerran, että saan tarvittavan määrän öljyä.

Oikeastaan öljy on aika paksua, tulee mieleen hunajan ja öljyn sekoitus. Tämä levittyy kasvoille paksuna, mutta itselläni ei ollut ongelmaa siinä, että tämä tuntuisi liian kuivalta tai tahmealta iholle. Naamameikki lähti ilman ongelmia ja tätä oli kiva pyöritellä kasvoilla.

Ongelmat alkoivat silmän lähettyvillä. Vaikka tämä ei suoranaisesti kirvellyt silmiäni, niin jostain syystä toinen luomeni alkoi poltella ja punoittaa tämän öljyn kanssa. Toinen puoli oli ihan ok. Tämä ei kuitenkaan poista vedenkestävää meikkiä – tai ainakaan yhtä helposti kuin muut öljyt – joten olen tätä käyttänyt vain muun meikin poistoon. Tämä ei kylläkään lupaa poistaa vedenkestävää silmämeikkiä, mutta useimmiten öljyt tekevät sen. Suosittelen testaamaan, että reagoiko oma iho tähän mitenkään vai ei.

Tällä on yksi plussa enemmän kuin monella muulla öljyllä – tämä on älyttömän helppo huuhdella pois naamalta. Vaikka itse teen tuplapuhdistuksen akneen taipuvan ihon takia, niin tämäkin riittäisi.

Tämä on hyvä öljy niille, jotka eivät käytä vedenkestävää meikkiä.

Onko Lieracin puhdistusöljy teille tuttu?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.